EKSKLUZIVNO: Goga se viđa sa Slobinim bivšim zetom!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Pevačica uhvaćena sa žestokim momkom

EKSKLUZIVNO: Goga se viđa sa Slobinim bivšim zetom!

Stars -

Otkad joj je brak u krizi, Sekulićka postala bliska s Milovanom Vujisićem Vujom, nekadašnjim dečkom Marije Milošević, s kojim je viđena u jednom beogradskom restoranu

Goga Sekulić viđa se s Milovanom Vujisićem Vujom, bivšim zetom Slobodana Miloševića!

foto: EPA

Kako Kurir saznaje, pevačica je često u društvu žestokog momka devedesetih, koji se pre 24 godine bio u ozbiljnoj vezi s Marijom Milošević, ćerkom bivšeg predsednika. Naš paparaco uhvatio je Gogu s Vujisićem u jednom beogradskom restoranu kako u večernjim satima ispijaju vino i ćaskaju s prijateljima. Ona je bila vesela, sve vreme se smejala i vodila glavnu reč. Neki bi rekli da su veoma bliski, a mi od njihovog zajedničkog prijatelja saznajemo da su ipak samo drugovi.

- Otkad je Goga zapala u bračnu krizu s Urošem Domanovićem, počela je više da izlazi. Tako je sve češće u društvu s Vujom, kojeg godinama poznaje. Milovan se dugo zabavljao s Marijom, a Sloba je podržavao tu vezu. Međutim, on se prema Gogi ponaša drugarski, nikad nisu prešli granicu prijateljstva. Ne samo zato što se dugo znaju već i zato što je dosta stariji od nje - otkriva naš izvor.

foto: EPA

Sekulićka je sa Slobinim bivšim zetom obnovila kontakt nakon što je ostavila supruga i iz Ciriha se vratila u Beograd.

- Dok je sve bilo u redu u braku s Urošem, Goga je bila posvećena samo njemu. Kada je počela da živi sa sportistom, prijatelje i poznanike je zapostavila. Međutim, otkad je njen brak na klimavim nogama, ponovo je došla u Srbiju i vratila se starim navikama, pa je tako i obnovila kontakt s Vujom, s kojim su viđanja sve intenzivnija - kaže naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Gogu, ali ona nije želela mnogo da priča o Vuji.

- Kakve slike imate?! Vuju godinama poznajem. On je moj porodični prijatelj, dobar je s mojim roditeljima, kao i s Uroševim ocem - rekla je Sekulićeva.

foto: Damir Dervišagić

Inače, jedan hrvatski nedeljnik preneo je transkripte prisluškivanih razgovora porodice Milošević, pa i jedan u kom se 1995. Marija žali ocu kako neka firma neće da joj plati reklamu na Košavi (nekadašnjoj njenoj televiziji). U tom razgovoru ona pominje tadašnjeg momka.

- Ima jedan čovek koji preti ovde Košavi. Da će on da dođe da nas sve kupi, da se nosimo u pi*ku materinu, da on ima sud i policiju i SPS. I sad Vuja (Milovan Vujisić) hoće da ga prebije, a ja ne dam da ga prebije - rekla je Marija o tadašnjem dečku.

foto: Damir Dervišagić

Opasan

OSUĐEN NA 15 GODINA ZATVORA

Milovan Vujisić Vuja bio je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Ranka Rubežića 19. februara 1985. Rubežić je inače prvi srpski kriminalac koji je ubijen u sačekuši, a navodno je bio strah i trepet ne samo domaćeg podzemlja već i podzemlja Belgije, Holandije, Austrije i Italije. Vuja je takođe učestvovao u jezivoj tuči, kada je sa svojom ekipom napao Italijane u jednom kafiću jer su vređali Slobu.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GOGA SEKULIĆ U KOMBINACIJI SA MILETOM KITIĆEM: Ovo niko nije očekivao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja