(VIDEO) IZNELA ŠOKANTNE DETALJE PRE RIJALITIJA: Anabela tuži Kiju, a razlog će vas preneraziti!
Foto: Pritnscreen

RIJALITI UŽIVO

(VIDEO) IZNELA ŠOKANTNE DETALJE PRE RIJALITIJA: Anabela tuži Kiju, a razlog će vas preneraziti!

Stars -

Marija Kulić, Miljanina majka, ne podražava blogerkin postupak što je ušla u vezu sa Slobom, a ni Kiju koja je ušla da živi sa njima u Beloj kući.

"Ja nikako ne opravdavam Lunu, ali ova devojka da posle svega uđe da gleda tu, oni su započeli vezu, neće oni sada tu kada je ona došla da kažu, e beži tu, ne znam koji je to razlog. Meni je to van pameti", rekla je Kulićeva.

Anabela je povodom ovoga prokomentarisala da je tužila Slobinu suprugu zbog toga što ju je pre ulaska u rijaliti uznemiravala porukama, što je Mariji u prvih mah bilo apsurdno, ali kada je pevačica iznela sve činjenice, ona je zanemela.

"Ja sam majka tri ćerke, nije u redu da mi se preti ni na kakav način. Imala sam pravo da komentarišem, ona mi je to zamerila i Kija mi je vrlo otvoreno zapretila. Na sudu i policiji je da proceni da li je ta pretnja bila ili ne", rekla je Anabela, a potom dodala:

"Pretila mi je telefonom pre nego što je ušla u rijaliti i onda je rekla da joj je hakovan ili ukraden (telefon) šta već...", objasnila je pevačica.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DOK LUNA MUKU MUČI SA SLOBOM U RIJALITIJU: Pogledajte šta radi njena majka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track