(FOTO) RAT SUPARNICA NE PRESTAJE! ISPLIVALA ANABELINA ŠOKANTNA PREPISKA: Kad te budem tužila, vadiću se na neuračunljivost!
Foto: Printscreen

SVE GORE I GORE

(FOTO) RAT SUPARNICA NE PRESTAJE! ISPLIVALA ANABELINA ŠOKANTNA PREPISKA: Kad te budem tužila, vadiću se na neuračunljivost!

Stars -

Rat između suparnica poprima sve veće razmere. Naime, Anabela Atijas i Jasmina Skender, žena sa kojom Anabelin muž Andrej ima dete, ne prestaju da se svađaju, a što je najgore sve izlazi u javnost.

Nakon što je Anabela optužila Jasminu da je bila spremna da proda dete za 16.000 evra, o čemu su se pojavile i prepiske, isplivali su novi detalji.

Jasmina je došla u posed prepiske u kojoj se Anabela obratila osobi koja je Jasmini dostavila tu prepisku.

"Eeej odigrala si ovo vrhunski, hvala ti na pomoći. Kada bude ponovo trebalo pišem ti. Ova dvojica Jasmininih "prijatelja" iz Rijeke pristali su da svedoče na sudu. Hvala ti do neba. Pravda ipak dolazi na svoje. Konačno će čovek moći po svog sina", napisala je Anabela, na šta je Jasmina dodala komentar:

"A ovu kad budem tužila braniću se neuračunljivošću."

foto: Printskrin Instagram

Jasmina se onda još jednom obratila suparnici. Njih dve, očigledno, neće lako prekinuti ovaj rat.

"Bolje ti stoji uloga njanjavice. Za opasnicu treba i mozak i "m.da" a to očito nemaš", napisala je i poslala joj poljubac.

foto: Printskrin Instagram

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA OTKRILA SVE O LUNINOM TELEFONU: Razgovarala sa ćerkom, a zbog toga je čeka VELIKA KAZNA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track