Najnovije vesti

PORODIČNA TRAGEDIJA JE OBELEŽILA ZA CEO ŽIVOT: Sestra Mine Kostić se utopila u 13. godini!
Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

PORODIČNA TRAGEDIJA JE OBELEŽILA ZA CEO ŽIVOT: Sestra Mine Kostić se utopila u 13. godini!

Stars

Folk pevačica Mina Kostić u svojim intervjuima najčešće govori o profesionalnim uspesima i ćerkici Anastasiji, a na loše, tužne i tragične trenutke iz svog života trudi se da se ne osvrće zbog čega mnogi nisu znali kakva ju je muka zadesila u najranijem detinjstvu.

"Ona se baš napatila... Uopšte joj nije lako. Doživela je baš veliku tragediju kad je bila mala, mislim da o tome nikad nije ni smogla snage da priča. Izgubila je rođenu sestru, ne znam koliko godina su imale tad, baš su klinke bile. Sestra joj se utopila... To je tragedija sačuvaj Bože, ne dao Bog nikome. Znam da je baš propatila zbog toga, a pre dve godine ostala je i bez oca, to ju je tek uništilo, baš ga je volela", otkrio je izvor blizak pevačici, koja je potvrdila saznanja.

foto: Damir Dervišagić

"Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela", potvrdila je Mina, a potom se osvrnula na svoj odnos sa članovima porodice, te dodala da joj je veoma teško pala i očeva smrt, pre dve godine.

"Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila pre dve godine, za njega sam bila baš vezana... I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je... Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila", iskrena je bila Mina, koja je na kraju razgovora dodala da će ocu posvetiti pesmu.

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/Pink, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...