SAČUVAJ BOŽE! MRKONJIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Kupujem grobnicu za sebe i Bekutu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Hit

SAČUVAJ BOŽE! MRKONJIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Kupujem grobnicu za sebe i Bekutu!

Stars -

Treba da ide po redu. Ne valja kad umiru mladi ljudi, to je tuga. Izbegavam i da idem na sahrane, ne volim oproštaje. Teško je to, kaže Mrka za Kurir

Milutin Mrkonjić (75) kupuje grobnicu za sebe i svoju partnerku Anu Bekutu (57)! Političar se prijateljima požalio da mu je dosadila kupovina stanova i da je došlo vreme da se pobrine za svoju večnu kuću!

- Nedavno smo bili na ručku s Mrkom, koji je bio veoma dobro raspoložen. U društvu je bilo desetak ljudi, a Ana je posle sat vremena morala da ode na neko snimanje, pa nije čula njegovu izjavu kojom nas je šokirao. Pričali smo da je Mrka dosta stekao, ali i potrošio. On se tada našalio na svoj račun: „Dosta sam kupovao stanove, sad treba da obezbedim večnu kuću za sebe i Anu!“ Svi su počeli da se smeju i da ga zafrkavaju na kojoj bi lokaciji voleo da počiva, a on je nastavio da zbija šale. Ne znamo da li je Ani rekao o čemu smo pričali, ali verujemo da se ona ne bi naljutila jer njih dvoje imaju sličan smisao za humor - priča naš izvor koji se zadesio u tom društvu.

foto: Dragan Kadić

Večna ljubav

Tim povodom pozvali smo Mrku, a on je opet priču okrenuo na šalu.

- Pa šta ako sam to rekao?! Volim da sedim s prijateljima, razgovaramo o raznim temama. Nemam ja stanove, nisam u mogućnosti da kupujem, a o grobnim mestima ne bih da pričam. Evo, vidite, kiša pada, a ja sam od rane zore na svom poslu. Treba da se radi, da se stvara, a ne da se umire - kaže veselo Mrka.

Bekuta je sigurna da će zauvek biti u ljubavi s Mrkonjićem, odnosno, prema njenim rečima, do kraja njegovog života! Pevačica je za Kurir nedavno rekla da je očekivano da njen partner na onaj svet ode pre nje.

foto: PrintScreen

Kako Ana kaže

- Pa normalno da će umreti pre mene. Stariji je, trebalo bi po redu, je l‘? - rekla je s osmehom nedavno Ana za Kurir.

Podsetili smo Mrku na tu njenu izjavu i pitali ga da li se naljutio na nju.

- Pa šta ako je to rekla?! To je i normalno. Žena je totalno u pravu. Ja uvek kažem to da treba da ide po redu. Ne valja kad umiru mladi ljudi, to je tuga. Lično izbegavam i da idem na sahrane. Ne volim oproštaje. Teško je to. Ljudi ne vole kad odlaze oni koje vole - kaže političar za Kurir.

Ludo zaljubljen

OD MOJE ANE NEMA BOLJE!

Na naše pitanje o čemu bi najradije razgovarao, Mrka je, očekivano, rekao:

- O mojoj dragoj Ani! Eto, ona je u subotu održala fenomenalan nastup u Beču. Posle toga je otišla na rođendan svoje koleginice Dragane Mirković. Eto, o tim lepim stvarima treba da se govori. Moja draga je izbacila nove pesme, hitove. Sve što zaradi, ona uloži u album. Zato mladi pevači treba da se ugledaju na nju i na Lepu Brenu. To su zvezde. Pravi pevači koji traju i svojoj publici uvek daju više. Ja joj kažem: „Što se mučiš i izbacuješ album kad imaš 300 pesama, šta će ti više od toga kad od prve do poslednje su ti hitovi?“, a ona mi kaže: „Ne, moja publika to zaslužuje“. I neka je, neka radi. Od nje nema bolje na estradi!

Ljiljana Stanišić - Foto: Aleksandar Jovanović; PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja