OTAC MILJANE KULIĆ HTEO DA BIJE ŠAKU: Polumenta POBESNEO i poručio im da ga prostitutke ostave na miru
Foto: Damir Dervišagić

IZREVOLTIRAN

OTAC MILJANE KULIĆ HTEO DA BIJE ŠAKU: Polumenta POBESNEO i poručio im da ga prostitutke ostave na miru

Stars -

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić iznela je na račun Šaka Polumente niz optužbi, a između ostalog objasnila kako ju je gurnuo i izbacio iz jednog kluba u kome je nastupao.

Sa druge strane, popularni crnogorski pevač je preko našeg lista poručio da želi da ga "prostitutke i starlete ostave na miru"!

Ukućanka se pohvalila kako je Šako Polumenta prepoznao, a zatim sišao sa bine kako bi se fotografisao sa njom.

"On prilazi da se slika sa mnom, i kao, je l' možemo da se slikamo, ti si ona iz rijalitija? Prijateljica mi je Vesna Rivas i zbog toga sam gledao. I ja sam pristala, ali sam mu rekla da slika nije dobra i pitala sam ga možemo li opet. I on je mene odgurnuo, a tata kad je to video popeo se na binu, čekao ga 2 sata da se pojavi napolju. Šako me je izbacio iz kluba i pretio mi obezbeđenjem. To je mog oca pogodilo. A Šako se prepao, nije želeo da izađe", objašnjavala je Kulićeva.

foto: Damir Dervišagić

Ova priča šokirala je ostale Zadrugare, a mi smo pozvali Polumentu kako bismo čuli i njegovu stranu priče.

"Šta te starlete i prostituke više hoće od mene ? Čime sam ovo zaslužio posle više od dve decenije na estradi? Pročitao sam te laži na portalima, i iskreno sam šokiran što mi se tako gnusna priča kači za ime. To je sramota. Pošto je kao žensko iznela optužbe da sam je gurnuo, ili izbacio, želim da objasnim kako je bilo budući da nisam ni nasilnik, ni umišljena zvezda", istakao je Šako i prepričao ceo događaj.

"Klub u kom sam letos pevao u Budvi ima binu izdignutu dva metra od publike. To da sam sišao sa iste kako bih se slikao sa nekim, to ja van svake pameti, to znaju svi koji su bar jednom na mom nastupu bili. Meni je prišao prijatelj i rekao mi da prijateljica Vesne Rivas želi da se fotografiše sa mnom. Pristao sam jer sa Vesnom Rivas imam duet sa početka karijere. Zatim sam video da se radi o devojci koja mi je poznata iz rijalitija. Uljudno sam se pozdravio, zahvalio na komplimentima i podršci, ali kada je stala da se slika sa mnom, stavila je noge među moje međunožje i neprimereno me uhvatila. To je bio period skandala sa maloletnicom, kada su me svi mediji linčovali zbog neistina i laži, zbog čega sam zamolio dotičnu da se pomeri, i objasnio joj da to ne radi jer mi ne treba još neistina. Ona je to doživela lično, pretila mi da će napraviti haos u novinama, zbog čega sam je zamolio da ode. Kako nije htela, objasnio sam da ću zvati obezbeđenje, nakon čega je bila primorana da se skloni", kaže Šako i dodaje da mu je Kulićeva ugrozila privatnost.

foto: Printskrin Youtube

"I da sam vikao ili bio neprijatan, to je moje pravo jer mi je ugrozila privatnost, a zatim me vređala što neću da učestvujem u sramotnom poziranju sa njom. To da sam se uplašio njenog tate, i da je gospodin hteo da me bije, to prvi put čujem. Ako je neko hteo da razgovara sa mnom, mogao je da razgovara posle nastupa koji je trajao do jedan. Otac njen da dolazi u gužvu gde ima 3.000 ljudi, kakve su to priče. Da je iko hteo da me bije, mogao je da me nađe i to reši. Valjda bih prvi znao da je neko hteo fizički da se obračuna sa mnom. Preko mog imena hoće natpise po novinama. Budala iskompleksirana. Umoran sam od svega, i molim vas da me razumete. Žao mi je što uopšte dolazi do ovoga. Meni ono što sam ostavio u muzici, ne dozvoljava da ovo razumem i da se time ozbiljnije bavim. Zato im tako i prođu sve ove neistinite priče. Dokle više da se daje prostor prostitutkama koje nemaju vrednost čak ni u svojoj kući. Besposličarke sve više odlaze u rijaliti priče, i truju sve što je priroda lepo dala. Život sam posvetio muzici, pesmama, ljudima širom sveta što ih moji stihovi motivišu. Zar je realno da većina mojih kolega, zajedno sa mnom bude isprozivano od strane takvih osoba. Ko njima to daje za pravo? Prostitutke nek idu na lečenje, da ne zaraze omladinu svojim sindromom - rekao je Šako Polumenta.

foto: Printskrin Youtube

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja