SVE ĆU VAM POLOMITI, OLOŠI: Janjuš ostao bez para, pa pobesneo! Reagovalo obezbeđenje!
Foto: Printscreen

HAOS

SVE ĆU VAM POLOMITI, OLOŠI: Janjuš ostao bez para, pa pobesneo! Reagovalo obezbeđenje!

Stars -

U toku popodneva stiglo je pismo Velikog šefa koji je obavestio zadrugare da je vreme za kupovinu, kao što je to običaj ponedeljkom.

Bilo je potrebno da anđeli i đavoli odaberu po četiri svoja predstavnika koji će otići u makret. Ubzo je nastala svađa među ukućanima jer su se anđeli požalili da im je nestao novac.

“Taj koji je uzeo pare, meni neka se ne obraća do kraja rijalitija. Ja ako ostanem bez cigara, videćete šta će biti”, rekao je Milan Milošević.

Uspeli su da se posvađaju i Anđelo Ranković i Teodora Džehverović, a na ponašanje ćerke burno je reagovala njena majka Gordana Džehverović kojoj nije bilo jasno ovo ponašanje naslednice, a onda se vidno ljut Janjuš obratio ukućanima.

foto: Printscreen

“Ko god da je uzeo pare, sve ću mu pobacati i polomiti. Pi*ka jedna smrdljiva! Ološ raspali! Sve mu je*em! Mamu li mu je*em smrdljivu!”, vikao je nervozni košarkaš.

Janjuš smatra da je njegov novac otuđila Saška Karan, zbog čega se posvađao sa ovom ukućanom, a zatim je pevačica ušla u raspravu sa Divnom DNK. Međutim, to još jače rasprave došlo je samo nekoliko minuta kasnije.

Zorana Stefanov umešala se u svađu, komentarom koji se nije svideo Janjušu, zbog čega se još više naljutio. Ana Korać smirivala je košarkaša, koji je izašao u dvorište i tamo se posvađao sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

“Đeksone koji ti je ku*ac kada znaš kakav je! Idiote jedan! Kada znaš da je takav! Zašto mi to radiš?! Agresivan je, on je takav”, govorila je Ana Korać Đeksonu nakon svađe Janjuša i repera.

foto: Printskrin

(Kurir, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRAMA NA NASTUPU JELENE KARLEUŠE: Sve nam je izgorelo zbog loše instalacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track