MARIJANA MIĆIĆ JEDVA ČEKA DA POSTANE MAJKA: Volela bih da rodim devojčicu!
Foto: Dragan Kadić

PROGOVORILA

MARIJANA MIĆIĆ JEDVA ČEKA DA POSTANE MAJKA: Volela bih da rodim devojčicu!

Stars -

Marijana Mićić je otkrila detalje iz privatnog života, pa je progovorila o svom dečku Milošu Marjanoviću.

"Majčinski instinkt ne može da proradi usred posla ili okolnosti u kojima ste. Sa decom radim od početka svoje karijere, prva emisija koju sam radila bila je za decu. Kao i svaka žena naravno da želim i jedva čekam i nije mi bitno da li će biti dečak ili devojčica, mada ako bih morala da biram, prednost bih dala devojčici, ali na kraju dana to nije bitno, pustiću i dečaku kosu pa ću njemu praviti frizure (smeh)", rekla je voditeljka.

foto: Nebojša Mandić

Ovaj odgovor povukao je za sobom i pitanje usvajanja dece, pa je Marijana otkrila da li je ikada razmišljala o tome:

"Nisam nikad razmišljala o tome, jedino razmišljam kada čujem da je neko usvojio dete, mislim da je to jedna vrlo plemenita stvar i podržavam sve koji su to ikada uradili. Ne bih imala ništa protiv, naravno da svi mi želimo da imamo svoje dete, ali nemam ništa protiv usvajanja i za svakog ko je to uradio ja mu pružam veliku podršku", izjavila je Marijana.

Kako je već dugo u stabilnoj vezi sa Milošem Marjanovićem, svi se pitaju da li će uskoro stati na ludi kamen ali ona o tome ne razmišlja:

"Ja sam više puta rekla da sam udata ali nemam papir da to i dokažem (smeh). Imam jednu lepu, divnu, stabilnu vezu koja funkcioniše i koja je stabilnija od mnogih veza koje imaju potpis, tako da nema tu potrebe da se brinem oko toga. Daleko od toga da ne želim ili da smo mi odlučili da to nećemo sad, sutra, 2018., 2025. ali nekako nemamo još uvek želju a i ni vremena pravo da vam kažem (smeh) da se time sada bavimo", kaže ona.

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVIMA DELUJE NEŽNO, ALI... Marijana Mićić pokazala koliko je žestoka, evo čime se bavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track