Najnovije vesti

MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Dugo se borim s tim, moram da se posvetim sebi
Foto: Zorana Jevtić

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU

MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Dugo se borim s tim, moram da se posvetim sebi

Stars

Glumica Mirka Vasiljević u decembru je porodično boravila u Dubaiju, da bi je odmah po dolasku u Beograd sačekale brojne obaveze, ali će probati da nađe vremena da reši manji zdravstveni problem.

Zbog obaveza ne stiže da se posveti masnom tkivu na ruci, ali kaže da joj zdravlje nije ugroženo.

- Nemam tu preterano šta da pričam. Samo estetski ukoliko želim da rešim, rešiću. Nije strašno i bolno. To je samo pitanje toga da se ja malo više posvetim sebi, ali bogu hvala, nisam zdravstveno ugrožena pa da moram sve da otkazujem. Zdravlje treba da nam je na prvom mestu. Dvadesetprvi je vek, postoji toliko stvari od masaža do uklanjanja laserom, tehnologija je napredovala. Ukoliko nešto može da se uradi i da čovek bude zadovoljniji, ja sam uvek za tu opciju - kaže nam Mirka, koja potom otkriva i da će ukloniti izraslinu čim joj se ukaže nekoliko slobodnih dana.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Ukoliko mi se desi da imam dva slobodna dana i da preorganizujem obaveze, naravno da ću to da uradim. Dobro je što to nije nešto za šta telo treba da se priprema, ili odvoji više meseci. Kao što je za neke, ne daj bože ozbiljnije stvari. To je kao kada imate prazan hod, zakažete kod zubara, odete i popravite zub. Ukoliko mi se proba otkaže, ili pomeri, otići ću - otvoreno priča glumica koja je krajem 2017. godine sa suprugom Vujadinom i decom boravila u Dubaiju.

- To nam je bio jedini period tokom kojeg smo mogli da odemo porodično. Leto je uvek rezervisano za obaveze, kao i klupske transfere i onda smo želeli porodično da budemo u Beogradu i da se Vujadin fokusira na prelazni rok. Sećate se da je trebalo da odluči da li će biti u Zvezdi i, naravno, ispunila mu se velika želja. Čovek kada ima dosta obaveza i kada se trudi da bude u kući, ali i da održava karijeru, onda si stalno u izvršavanju nekih sitnica. I onda nažalost mnoge stvari ne možeš da doživiš na pravi način. Peti dan kada sam shvatila da smo na odboru, počeli smo da odbrojavamo za nazad. Išli smo kompletno svi kao porodica i onda ne možete da se odmorite, već je sve podređeno deci. Nikada nemate mira, pitate se gde su deca, da li su kod mora, bazena, kada jedu, kada spavaju... Psihički nikada niste opušteni. Kada odete zajedno na odmor, svoje potrebe zapostavite. Jeste mi prijalo što sam promenila sredinu i bila u toplijim krajevima - kaže Mirka.

Na pitanje da li možda planiraju neki odmor na koji će otići samo ona i Vujadin, glumica kaže:

- Meni je od januara počela sezona. Imala sam dve predstave, radimo i nastavak jedne, a i u šoping-centru radim sa Sašom Joksimovićem i Marijanom Mićić jednu predstavu. Počinjem da radim još jedan projekat, samo čekamo da se tekst završi. Imam posla, ne žalim se. U petoj sam brzini, tako da nećemo imati vremena, jer su i njemu počele pripreme. Imaće evropske utakmice, gde ga čeka ozbiljan posao. Da se vidi ko je gde na tabeli. On je već uveliko odsutan iz Beograda jer su na pripremama - završava glumica.

Vujadin i Mirka se još nisu venčali

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju troje dece, Andreja, Adrijanu i Mihajla ali još uvek nisu stali na ludi kamen. Naime, njih dvoje često u medijima najavljuju svadbu, ali nikako da zakažu datum venčanja.

- Nismo dogovorili datum venčanja. Najbitnije nam je da provodimo dosta vremena sa decom - rekla je svojevremeno Mirka.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...