UČESNICA PAROVA JOVANA DEJIĆ PRIZNALA: Muž me je zlostavljao pa sam se odala alkoholu
Foto: Printscreen

PROBLEMI

UČESNICA PAROVA JOVANA DEJIĆ PRIZNALA: Muž me je zlostavljao pa sam se odala alkoholu

Stars -

Učesnica rijalitija nasela je na provokacije takmičara da su ona i bivši suprug Goce Tržan stvoreni jedno za drugo jer su oboje bili na lečenju, pa je otvorila dušu

Jovana Dejić, koja se u vili „Parova“ muva sa Ivanom Marinkovićem, priznala je da je lečeni alkoholičar i ispričala je s kakvim se problemima suočavala dok je bila na klinici za odvikavanje.

Učesnica rijalitija nasela je na provokacije takmičara da su ona i bivši suprug Goce Tržan stvoreni jedno za drugo jer su oboje bili na lečenju, pa je otvorila dušu.

- Moja majka je zdravstveni radnik i odmah kad je videla da sam se predala alkoholu, poslala me je na lečenje i pila sam antidepresive - rekla je Jovana, a potom obrazložila da je zlostavljanje od strane bivšeg supruga dovelo do toga da se oda piću.

- Shvatila sam da me vara još dok sam bila trudna, jer sam pronašla poruke u telefonu. Sve mi se srušilo kad sam ga videla u gradu s jednom devojkom. Nakon toga, on meni onako hladno kaže, tek tako posle onolike ljubavi i deteta, da me više ne voli, i ostavio me je - ispričala je Dejićeva kroz suze.

Kurir / M. D.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OZNOJENA I BEZ ŠMINKE: Cecina ćerka je uvek top, a sad je ušla u TERETANU i evo kako izgleda dok TRENIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track