Najnovije vesti

BRENA BESNA NA SEVERINU: Kojićka odbila da se pojavi u njenom filmu
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Otkrivamo: Kebina snajka ispalila balkansku folk zvezdu

BRENA BESNA NA SEVERINU: Kojićka odbila da se pojavi u njenom filmu

Stars

Gazdarica „Granda“ pozvala Kebinu snajku da učestvuje u dokumentarcu, ali je hrvatska pevačica rekla da je prezauzeta

Lepa Brena besna je na Severinu Kojić jer je odbila da se pojavi u njenom dokumentarnom filmu „Godine Slatkog greha“, otkriva Kurir.


Hrvatska pevačica uredno je pozvana da, kao i mnoge druge javne ličnosti, učestvuje u projektu najveće balkanske zvezde, čija je želja bila da okupi sve kolege s kojima je sarađivala i bila bliska poslednje tri i po decenije, ali i one kojima je bila uzor.

 

Smatrajući da je njeno poznanstvo i prijateljstvo sa Severinom dovoljno jako, Brena je preko organizatora filma pozvala Kojićevu da učestvuje u njenom dokumentarcu i poručila joj da će joj biti čast ako prihvati njen poziv. I pored tolike srdačnosti, snajka Dragana Kojića Kebe je odbila tu ponudu!

 

- Severina nije navela konkretan razlog zbog kojeg je odbila da učestvuje u Breninom filmu. Kratko je rekla da je zauzeta nastupima, snimanjem pesama u studiju, a da pored toga ima i privatne razloge zbog kojih nije u mogućnosti da se odazove. Brena se naljutila na nju, bila joj je čudna reakcija bliske koleginice i drugarice. Njih dve su se viđale i družile na slavljima kod Kebe, razmenile su brojeve, redovno su se čule - kaže izvor blizak Breni za Kurir.

foto: Damir Dervišagić


Prema našim saznanjima, Brena je nakon Severininog odbijanja pozvala i Kebu, koji se našao u nebranom grožđu jer nije imao pojma da je njegova snajka odbila najveću balkansku zvezdu i njegovu dugogodišnju prijateljicu.

- Koliko znam, i Dragan je pokušao da ubedi Severinu da nađe vremena da se odazove Breninom pozivu, savetovao ju je da otkaže neke obaveze koje može da nadoknadi kasnije, govorio joj da je to regionalni projekat koji će se prikazivati na celom Balkanu i da će joj koristiti u karijeri. Sve njegove reči bile su uzaludne jer je Seve ostala pri svom - rekao je naš sagovornik, insistirajući da mu ne pominjemo ime.


Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Brenom i Severinom, ali one juče nisu odgovarale na naše pozive.

 

foto: Marina Lopičić


Navija za njih

NE ČUDIM SE ŠTO JE SEVE S IGOROM


Kada je region počeo da bruji o vezi Severine i Igora Kojića, Brena je među prvima to komentarisala, rekavši da poznaje oboje i da zato nije iznenađena što se rodila ljubav:

- Pazite, ja imam mušku decu i odavno sam navikla da se ne čudim takvim stvarima. Verujem da je za naciju interesantno šta radi Severina. Poznajem je, ali ne toliko da bih mogla to da komentarišem. U svakom slučaju, više volim da čujem tako nešto nego neke negativne, teške stvari. Neka se ljudi zabavljaju, šta sad. Nek traje koliko traje, samo nek im bude lepo.

 

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

 

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) BRENIN SIN NA KVARNO SNIMAO RODITELJE: Uhvatio detalje kojima se nismo nadali!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...