Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! POLICIJA UPALA U KUĆU MIRELINOG DEČKA: Pretresli mu sve, a evo šta on kaže o otmici!
Foto: Printscreen

FILMSKA POTERA

EKSKLUZIVNO! POLICIJA UPALA U KUĆU MIRELINOG DEČKA: Pretresli mu sve, a evo šta on kaže o otmici!

Stars

Nakon dramatične potrage, pripadnici UKP pretresli su stan poznatog biznismena Nebojše Vukovića zbog navodne otmice popularne junakinje rijaliti programa

Uprava Kriminalističke policije pretresla je juče stan Nebojše Vukovića u Beogradu, koji je optužen za otmicu učesnice "Parova" Mirele Lapanović.


Nakon 24-časovne drame zbog navodnog kidnapovanja Slovenke, poznati biznismen javio se prijatelju i objasnio šta se dogodilo. S obzirom na to da je produkcija Hepi televizije odmah reagovala i policiji prijavila otmicu, Nebojša je rekao prijatelju da Lapanovićku nije kidnapovao, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

foto: Printscreen

Sama otišla


- Neša je, nakon što se Mirela iz frizerskog salona uputila ka televiziji Hepi, s nekoliko prijatelja presreo limuzinu u kojoj je bila njegova devojka. Oni su izvukli obezbeđenje iz automobila i Nebojša je pitao Mirelu da li želi da ide s njim. Ona je kroz smeh rekla: „Naravno, jedva sam dočekala“, i ušla u njegova kola. Juče su bili u policiji i dali izjavu, gde je ona objasnila da to nije otmica jer je svojevoljno otišla sa njim - rekao nam je Nebojšin blizak prijatelj upućen u slučaj i dodao da mu se Vuković javio juče po podne, kada mu je policija došla u stan.

 

- Neša mi se čitav dan nije javljao, a nazvao me je oko 17 časova da mi javi da mu je UKP u stanu i da pet policajaca vrši pretres. Pitao sam ga zbog čega nije odmah kontaktirao sa svojim advokatom da bude tu tokom pretresa, ali on je rekao da nema potrebe za tim i da nema šta da krije - kaže izvor blizak biznismenu.

foto: Printscreen


Svedoci tvrde drugačije


Podsetimo, očevici navodne otmice, Mirelime cimerke iz „Parova“ Vesna Rivas, Dalila Dragojević i Mira Praizović, tvrde da je Lapanovićka bila prisiljena da ode sa Nebojšom jer ga se uplašila i da je reč o otmici.


Do zaključenja ovog broja nismo saznali kako se završio pretres, niti da li će dobiti krivičnu prijavu.

foto: Damir Dervišagić


Šok

KUM LEPE LUKIĆ OTEO MIRELU!


Neša Vuković pre 18 godina bio je svedok Lepi Lukić kad se udavala za Milana Milanovića. Lepa se poverila prijateljima da ne može da prepozna svog kuma:

- Nešu znam 20 i više godina. Za njega imam samo reči hvale. Uzoran suprug, otac, domaćin, poslovan čovek. Šta se s njim desilo, pojma nemam. Kako je upoznao onu Slovenku, čovek je izgubio pamet, nije to više ista osoba.

 

Ekipa Kurira

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...