NEŠA OTKRIO DETALJE: Evo šta se tačno dogodilo nakon Mireline otmice!
Foto: Printscreen YT

POBEGLA IZ RIJALITIJA

NEŠA OTKRIO DETALJE: Evo šta se tačno dogodilo nakon Mireline otmice!

Stars -

Mirelu Lapanović nagradila je produkcija Televizije "Hepi" kozmetičkim tretmanom na koji je otišla zajedno sa Dalilom Dragojević i Vesnom Rivas.

Ipak, dok su se poslednje dve učesnice rijalitija nakon ulepšavanja vratile u vilu "Parova", od Slovenke nije bilo ni traga ni glasa! TV "Hepi" oglasila se saopštenjem da se radi o otmici, u kojoj je Mirelu njen partner Neša Vuković ugurao na silu u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

"Pošto je čuo u programu da su četiri učesnice nagrađene izlaskom u grad, momak Mirele Lapanović sačekao je ekipu koja je pošla na snimanje, izvukao Slovenku iz kola, ugurao je u svoj automobil i odvezao u nepoznatom pravcu".

"Produkcija Televizije "Hepi" obavestila je policiju, a istovremeno pokušala da stupi u kontakt sa Nešom Vukovićem, koji je oteo Mirelu Lapanović, sve vreme nastojeći da sazna šta se dogodilo", rekla je voditeljka Anđela ostalim takmičarima, koji su ostali u šoku nakon što su čuli ovu vest.

foto: Prinrscreen/Happy

Međutim, Mirela je dala iskaz u policiji u kojem je tvrdila da je dobrovoljno krenula sa dečkom, što je on i potvrdio za naš list.

"Kada su Dalila, Vesna i Mirela krenule u salon, ja sam slučajno prolazio pored televizije i nisam mogao da verujem da vidim svoju dragu. Odmah sam zaustavio automobil, a kada me je ugledala, Mirela je rekla: "Vodi me odavde!"", tvrdi Vuković i otkriva da se zatim sa Mirelom odvezao do centra grada, a potom i u ambasadu.

"Mirela i ja smo proveli noć zajedno, ali kako stoje stvari, ona se vraća u rijaliti, a sve ovo će biti jedna mala ekskurzija", kaže Neša, koji ne krije da ga Milutin Radosavljević najviše nervira od svih učesnika "Parova".

"Smeta mi Milutinovo ponašanje, jer se konstantno nabacuje Mireli. Ona njemu ne daje povoda da je spopada, a on to redovno radi. To me izluđuje", zaključuje Neša koji je sa Mirelom već pet meseci u ljubavnoj vezi.

foto: Printscreen

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DEVOJKE ĆE MU SE BACATI POD NOGE KADA ČUJU: Pored toga što odlično peva, Stefan Živojinović svira ovaj instrument!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track