MIRELA PROGOVORILA O OTMICI: Evo šta se zaista desilo kada je napustila vilu Parova!
Foto: Prinrscreen/Happy

IZNELA SVOJU STRANU PRIČE

MIRELA PROGOVORILA O OTMICI: Evo šta se zaista desilo kada je napustila vilu Parova!

Stars -

Mirela Lapanović je pre nekoliko dana odlučila da iskoristi priliku i pobegne iz vile „Parova“, iako je prva informacija bila da ju je oteo njen dečko Neša Vuković.

Mirela otkriva šta se zaista dogodilo kada je krenula u kozmetički salon na tretman, koji je dobila kao poklon od produkcije "Parova".

"Nikakve otmice nije bilo, kao što sam i rekla u policiji. Svojevoljno sam otišla sa Nešom i kad sam ga videla, odmah sam znala da se u "Parove" više ne vraćam", kaže Mirela i ističe da je odlučila da napusti rijaliti.

"Iskoristila sam priliku da napustim vilu i ne kajem se. Uživam sa Nešom i posle dužeg vremena sam srećna", uverava Lapanovićeva, koja ističe da se neće vratiti u "Parove".

"Ne pada mi na pamet da se vraćam tamo i trpim torturu Milutina Radosavljevića. Neša je moja ljubav i neću da idem tamo gde se loše osećam", zaključila je Mirela, dok ju je Neša podržao.

foto: Prinrscreen/Happy

"Pokazali smo da nije bilo nikakve otmice i to je najvažnije. Mirela je moja ljubav i nikome nećemo dati da nam kvari sreću. Mirela je toliko umorna i iscrpljena od svega da samo spava. Ipak, otkada je ona izašla iz vile, prijatelji su sve vreme u našem domu i pružaju nam podršku. Mi smo čistog obraza i srca i ničega se ne plašimo", rekao je Neša.

Sa druge strane, sa Televizije "Hepi" tvrde, pozivajući se na izvor iz policije, da postoji mogućnost da je Mirela iz straha ispričala da nije oteta.

"Rekla je da je u kola ušla svojevoljno. Međutim, ne bi ona bila prva žrtva koja laže iz straha. Tužilaštvo će ispitati sve okolnosti koje su dovele do ove situacije, a posebno su važni iskazi svedoka, koji govore da je Neša Vuković učesnicu "Parova" na silu izvukao iz kola i ugurao je u svoj auto. Zaparao je uši inspektorima koji su uzimali izjave iskaz Vesne Rivas da je on ka Mireli išao stisnutih pesnica, pa su se u jednom trenutku svi prisutni uplašili da će je prebiti pred svima, usred bela dana", tvrdi anonimni izvor u saopštenju Televizije "Hepi".

Podsećamo, Mirela je napustila vilu "Parova" sa Vesnom Rivas i Dalilom Mujić kada su njih tri kao nagradu dobile tretman u kozmetičkom salonu. Nakon toga produkcija Televizije "Hepi" objavila je da je Mirela kidnapovana, dok je Neša Vuković koji je bio glavni okrivljeni rekao da je sa Lapanovićevom u njegovom domu i da posle dugo vremena uživaju.

Međutim, zanimljivo je da Mirela odbija da se vrati u "Parove", iako je i dalje pod ugovornom obavezom koja zahteva da svaki učesnik koji napusti program mora biti novčano kažnjen u iznosu nekoliko desetina hiljada evra. Da li je Mirela odlučila da plati kaznu i zauvek napusti ovaj rijaliti, ostaje da vidimo. Ipak, njen argument da ne želi da se vraća kod Milutina Radosavljevića jeste sporan, budući da je sa njim bila u dobrim odnosima tokom svog boravka u vili.

foto: Printscreen YT

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track