IDE NA REMONT: Ana Nikolić svoje salo stavlja u usne!
Foto: Zorana Jevtić

Ponovo hoće da menja lični opis

IDE NA REMONT: Ana Nikolić svoje salo stavlja u usne!

Stars -

Pevačica će posetiti estetskog hirurga koji će joj za 2.000 evra izvaditi dotrajale silikone i umesto njih staviti masno tkivo iz njenog stomaka

Ana Nikolić uskoro će imati hiruršku intervenciju kojom će doktori izvući salo iz stomaka i ubrizgati joj u usne.

Operativni zahvat je zakazan za prvu polovinu marta na jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, otkriva Kurir. Pre toga pevačica će morati da se reši odavno dotrajalih silikona koje je u usne ugradila još pre više od deset godina i u međuvremenu ih nekoliko puta dopunjavala i popravljala.

Prema našim saznanjima, Ana već duže vreme želi da ugradi sopstveno salo u usne s obzirom na to da je taj metod trenutno hit u celom svetu i daje odlične rezultate. Ipak, zbog trudnoće i porođaja morala je malo da pričeka sa tim.

foto: Dragana Udovičić

Koga oni foliraju

I DALJE U BRAKU S RASTOM

Ana i Rasta, iako su pre nekoliko meseci objavili da se razvode, i dalje su u braku. Njih dvoje su predali papire za pokretanje parnice svom advokatu, ali od toga još uvek nema ničega. Ni prvo ročište nije zakazano jer, kako tvrde izvori, njih dvoje su ostavili mogućnost pomirenja. Njihov advokat je potvrdio za medije da proces nije zakazan i tom prilikom izjavio da se pevačici i reperu nigde ne žuri.

Uplašena

- Krajem godine Ana je bila kod estetskog hirurga, koji joj je potanko objasnio kako izgleda proces ispumpavanja sala, koje se potom ubrizgava u druge delove tela. Ceo proces trajaće svega petnaestak minuta, nakon čega će odmah moći da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Jedini problem je što će nekoliko dana pre intervencije Ana morati da ide na vađenje silikona iz usana. Malo je uplašena zbog toga jer je to vrlo bolan proces. To je klasična operacija, traje oko sat vremena i nakon toga imaće najmanje deset konaca u usnama - rekao nam je izvor blizak pevačici.

Korekcija u Hrvatskoj

Ovo nije prvi put da Nikolićeva radi remont usana. Pre šest godina je, na nagovor prijatelja, na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj izvadila silikone, uradila korekciju usana, ali je tad nastao problem.

- Prvih nekoliko meseci sve je bilo u redu, a onda su usne počele da joj se deformišu, pa je morala više puta da ubrizgava silikon kako bi to prikrila i popravila. Došlo je vreme da to konačno reši, a sa ubacivanjem sopstvenog masnog tkiva više ne bi trebalo da ima komplikacija. Vađenje silikona i ubrizgavanje sala u usne Anu će koštati oko 2.000 evra- završava naš sagovornik.

Pokušali smo da dobijemo Anin komentar, ali su svi njeni brojevi telefona poznati našoj redakciji bili nedostupni tokom jučerašnjeg dana.

HVALA PLASTIČARU Uradila još jednu korekciju

KRIJE DA JE PUMPALA JAGODICE

Poslednju estetsku intervenciju Nikolićeva je imala pre godinu i po dana, kada je ubrizgavanjem hijalurona popravila izgled svojih jagodica.

Prema rečima našeg izvora, taj zahvat takođe je radio doktor koji će joj za mesec i po dana ubrizgati salo u usne.

- Prezadovoljna je njegovim radom. Ona tada nije znala da postoji mogućnost ubrizgavanja sopstvenog sala, pa se zato odlučila za hijaluron. Nije ga mnogo ubrizgala u jagodice, skoro da se i ne primećuje. Ne bi me čudilo ako sad odluči da i u jagodice ubrizga salo - kaže nam Anin prijatelj.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track