UPOZNALA OŽENJENOG MUŠKARCA U TURSKOJ NA NASTUPU: Irma priznala da li je bila sa njim i koliko je novca zaradila!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

UPOZNALA OŽENJENOG MUŠKARCA U TURSKOJ NA NASTUPU: Irma priznala da li je bila sa njim i koliko je novca zaradila!

Stars -

Novinar je pitao Irmu da li je istina da je na nastupu u Turskoj tačnije u Istambulu kada je pevala od izvesnog gospodina dobila novčanicu od 500 evra na kojoj je pisao broj telefona.

Kako je novinar rekao ona se posle našla i smuvala sa tim gospodinom koji joj je pomogao da snimi pesmu. Došlo se i do informacije da je bila sa njim i na letovanju i da je gospodin oženjen i ima troje dece.

foto: Printscreen

Irma je ispričala šta se tačno i kako izdešavalo sa tim gospodinom koji je i njen sunarodnik iz Tuzle i da sa njim nije imala ništa sem prijateljskog i poslovnog odnosa.

"Što se tiče te informacije polovično je tačna, ja sam tu noć zaradila 3000 evra i jesam dobila od tog gospodina 500 evra za pesmu. Pevala sam Federbahčeu, celom klubu i oni su me isto častili. S tim gospodinom sam se našla sutradan na kafi, međutim ništa se nije desilo sa tim gospodinom ja sam ga upoznala sa svojim dečkom i oni su posle nastavili saradnju. Čovek je iz Tuzle bio i to je to. Onda je on meni rekao šta god da ti treba javi se, i ja sam njemu par puta poslala poruku popila kafu, pričali smo o odeći, rekao je čime se bavi. On je hteo ovde na moje ime da otvori par butika, jer on dosta radi sa Beogradom i Srbijom. Doste dobre kombinacije sam napravila sa tim čovekom i uzela sam dosta novca", rekla je Irma.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track