Najnovije vesti

POSLE MILIJEVOG POLIGRAFA: Otkiveno još detalja o Mirelinoj otmici!
Foto: Printscreen

ŠTA JE PRAVA ISTINA?

POSLE MILIJEVOG POLIGRAFA: Otkiveno još detalja o Mirelinoj otmici!

Stars

Pojavile su se fotografije na društvenim mrežama, za koje se ne zna kad su nastale i kog su datuma, tužilaštvo se ne oglašava.

Pošto je učesnik „Parova“ Milutin Radosavljević Mili, prošao na poligrafu na pitanja: da li ga Mirela smatra iskrenim prijateljem, da li se plašila Neše Vukovića,koji ju je oteo, i, ako se uzmu izjave svedoka - ostalih učesnica, članova ekipe produkcije, snimatelja, tonaca, o događaju koji je uznemirio javnost, ipak, treba uozbiljiti situaciju i ne svoditi krivično delo otmice, na - rijaliti događaj!

 

Nejasno je, kako pored toliko svedoka, da je Mirela Lapanović oteta, kao i činjenice da je niko nije video posle toga, a umesto nje, izjave daje Neša Vuković, niko od nadležnih ne postavi pitanje – šta je prava istina? Može li devojka da nestane, a da niko za to ne odgovara?

 

-Da Mirela nije pošla sa Nešom, dobrovoljno, ko zna šta bi on njoj uradio – rekla je još jednom Mirjana Praizović, učesnica „Parova“, u programu uživo.

 

foto: Profimedia

 

Produkcija Hepi televizije predala je nadležnim službama pasoš Mirele Lapanović, kako bi je policija identifikovala, kad je privedena sa Vukovićem, ali ona, uprkos pričama iz njenog okruženja da je dobro, ne pojavljuje se po svoje lične stvari, već se produkciji obaraćaju neki nepoznati ljudi, pozivajući se na dogovore sa njenim advokatom.

 

-Ovo je pravna država i mi poslujemo po zakonu – kažu u produkciji Hepi televizije. – Nemoćni smo da pomognemo tužilaštvu, ako se sve vreme iz nekog drugog centra sprovodi kampanja da se ono što je desetak ljudi videlo - obezvredi!

 

foto: Printscreen

 

Svedoci su rekli da je Vuković nagrnuo na njih, napao snimatelje Hepi televizije, i da je Mirela, očito iz velikog straha pošla za njim. Svi svedoci su se složili da je Vuković rekao neistinu policiji i novinarima – da je prolazio slučajno ulicom, video Mirelu i ona je, navodno, rekla "izbavi me". Od čega da je izbavi?

 

Uprkos tome što je Hepi televizija poslala apel da se Mirela javi, kako bi svi bili sigurni da je dobro, to se još nije dogodilo. Produkcija je pozivala na brojeve Neše Vukovića, u nameri da se uključi Mirela Lapanović u program, ali je uvek odgovor bio: "spava u drugoj sobi", "u prodavnici je", itd.

 

-Nama je važno da Mirela bude dobro – još jednom su potrvdili iz produkcije Hepi televizije i pozvali da se ovaj slučaj reši, da se ne okreće glava od ove učesnice, samo zbog tioga što je navodno "samovoljno pošla sa Nešom".

 

foto: Prinrscreen/Happy

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...