OSEĆAŠ SE MOĆNO DOK NEKOG UDARAŠ U GLAVU: Ćerka Dina Dvornika digla javnost na noge novom porukom!
Foto: Damir Dervišagić

potresla se

OSEĆAŠ SE MOĆNO DOK NEKOG UDARAŠ U GLAVU: Ćerka Dina Dvornika digla javnost na noge novom porukom!

Stars -

Poznato je da ćerka Dina Dvornika bez dlake na jeziku govori o mnogim temama koje je donekle dotiču, a neretko izazove i posebne reakcije svojim objavama.

Sada se novopečena majka dotakla teme o tuči dve maloletnice u Hrvatskoj koja ju je, očigledno potresla.

"Ne razumem ove tuče. Ideš da se biješ i kao “fora” da pokažeš kako si snažna pred ekipom. Snimaju te, radi te adrenalin. Osećaš se moćno dok nekog na podu udaraš u glavu svom snagom. Odete obe kući i za nekoliko sati imamo još jedan slučaj. Pre 18. godine postaneš ubica, jer si htela da ispadneš faca. Nekome uskratiš da hoda zemljom, a sebi uskratiš normalan zivot. Od tebe, postaješ nebitna, niko te ne želi blizu sebe, a kriješ prošlost zauvek godinama kasnije, proganjaju te slike osobe koje više nema, i ni sama više ne znaš zašto. Mislim, je l' to budućnost koju mladi žele za sebe danas?"

Njen post na mreži "Fejsbuk" je izazvao brojne komentare i digla je dobar deo javnosti na noge, govoreći da je u pravu i da takve devojke zaslužuju kaznu.

Njeni pratioci su ostavili svoja mišljenja, a Ela je napomenula da je njena majka videla da ona to radi, odvela bi je na pusto ostrvo da pravi "kuću od čačkalica".

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIJE STIGAO DA UPOZNA UNUKU, ALI JE ČUVA SA NEBA: Porodila se pre vremena, a na BOŽIĆ raznežila fanove MOĆNOM FOTKOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track