NE PLANIRA DA SE ŽENI: Petar Grašo progovorio o braku!

BRAK MU NIŠTA NE ZNAČI

NE PLANIRA DA SE ŽENI: Petar Grašo progovorio o braku!

Stars -

Hrvatski pevač Petar Grašo zakazao je druženje sa beogradskom publikom 30. marta u Centru "Sava", skoro deset godina nakon poslednjeg spektakularnog koncerta.

"Radujem se što ću ponovo svirati i pevati u Beogradu, za koji me vezuju dragi ljudi i još draže uspomene. U poslednje vreme sam nastupao po regionu, ali se dešavalo to da uvek nenamerno zaobiđem srpsku prestonicu. Jedva čekam da uživo zapevam novu pesmu "Ako te pitaju", čiji me je uspeh na "jutjubu" prijatno iznenadio", kaže hrvatski pevač, koji već duže više od deset godina uživa u vezi sa koleginicom Danijelom Martinović.

Grašo kaže da je najbitnije da uživa u ljubavi sa Danijelom, zbog čega učestala pitanja o braku smatra izlišnim.

"U današnje vreme, kada više od polovine brakova puca, licemerno je smatrati da je muškarac potpun samo kada se oženi. Čovek je kompletan jedino kada zaista voli onog sa kim živi, koga ljubi i mazi i kada je njihov odnos stabilan. Niko ne sme da utiče na vašu odluku da li ćete stupiti u brak ili ne, a kako godine prolaze, za mene to pitanje lagano gubi smisao", kaže pevač, koji u rodnom Splitu drži porodični restoran, u koji je, osim finansija, uložio i dobar deo sebe.

"Moja porodica godinama drži taj restoran i dosta sam upućen u taj posao. Volim da ugostim moje prijatelje, koji dolaze sa svih strana sveta, a poenta je u tome da se u mom restoranu osećaju kao kod kuće. Kod mene su svraćali moji dragi prijatelji Željko Joksimović, Saša Matić, Severina, sa kojom se godinama družim, i tada ih ugostim kao u svojoj kući. Opustimo se, jedemo prstima, a ponekad i zapevamo. Takođe, dosta stranih zvezda je posetilo moj restoran, od fudbalera Intera, preko mnogih diplomata i premijera raznih država, pa do holivudskih pevača i glumaca", kaže Grašo.

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track