VESELO

(VIDEO) CECA IMA NOVU SNAJKU: Veljko redom kitio trubače, a onda pokazao i DEVOJKU

Stars -

Sin folk dive Svetlane Ražnatović u sredu uveče došao je na jednu proslavu u prestoničkom hotelu u pratnji nove izabranice. Njih dvoje su celo veče razmenjivali nežnosti.

- Veljko je nasmejan došao na proslavu, a seo je između sestre Anastasije i nove devojke. Oni su sve vreme pili alkoholna pića i zabavljali se uz muziku. Bilo je baš lepo, a po Veljkovom osmehu i pogledima bi se reklo da je baš zaljubljen u svoju izabranicu - kaže izvor.

foto: Pritnscreen

Njih dvoje su sve vreme bili raspoloženi. Razmenjivali su nežnosti i jedni drugom pevali pesme. Videlo se da uživaju što su zajedno. Iako je bilo medija u sali, Veljko se na to nije obazirao. Ljubio je i grlio svoju dragu. Ona nije poznata javnosti, pa su se mnogi pitali ko je Veljkova nova izabranica.

Inače, Ceca podržava izbore svog sina i do sada je često pričala u javnosti da je uvek uz Veljka i Anastasiju.

- Sve su to lepe stvari, zdrave i normalne u tim godinama. Ne pravim evidenciju sa kim izlazi. Najbitnije je da su oni zadovoljni, ja ovako mogu da prokomentarišem kada me neko pita, a pitaju me naravno. Nisam te sreće da me ne pitaju - rekla je svojevremeno Ceca.

Kako se često u medijima Veljko pojavljuje sa različitim devojkama, tako i Cecu često pitaju o tome. Tako je nedavno rekla da deca treba da se provode i vole.

foto: Pritnscreen

- Nisam ja neko ko pušta kišu, svako ima pravo na svoj izbor. Ja prva nisam volela da se neko meša u moje izbore, a to što su Veljko i Anastasija moja deca ne daje mi za pravo da vodim njihove živote. Samo sam tu da budem potpora, zaštita, neko ko brine o njima i da ih posavetuje kad god im je to potrebno. Neka su živi i zdravi i neka se deca provode i vole - rekla je svojevremeno Ceca.

(Kurir.rs/Blic/Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track