NE ZNA ŠTA IMAJU PROTIV NJE

OPTUŽILI JE DA JE HTELA DA PRODA DETE ZA 16.000 EVRA! Sad prva žena Anabelinog muža progovorila o tužbama i skandalima iz prošlosti! Raskrinkala Andreja

Stars -

Jasmina Skender iz Zenice pre sedam godina prošla je kroz golgotu kada je Anabela,navodno, kako se pisalo, rasturila brak Jasmini i Andreju Atijasu iako su čekali bebu.

Jasmina Skender od tada sama odgaja šestogodišnjeg sina Leona, kojeg je otac, Anabelin sadašnji suprug, video poslednji put pre dve godine. Iako su je ovih dana optužili da je Andreja Atijasa ucenjivala i htela da mu proda dete za 16.000 evra, ona kaže da su to izmišljotine.

- Apsolutno ništa od svega toga nije istina! To su takve laži i izmišljotine da se dobro zapitam da li je ta osoba kojoj je to palo na pamet normalna. Kada sam videla da o tome piše Anabela, sedela sam bez reči u šoku ni sama ne znam koliko vremena. Meni mogu sve da ospore, ja nemam cilj da izgledam kao nekakva svetica i sve njihove uvrede do sada sam dobro podnosila. Ali da neko aludira na to da sam loša i zla majka, to neću da dozvolim nikada. Pogotovo to ne dozvoljavam osobama kao što su Anabela i Andrej. Oni su u milion primera pokazali da su loši roditelji i nemaju pravo meni da kažu ni reč.

Zašto Anabela plasira takve priče o tebi?

- Pretpostavljam da ne zna drugačije. Tek sada shvatam da su joj spletke i podmetanja jedino oružje kojim se služi.

Najavila si da ćeš da je tužiš. Za šta konkretno?

- Ukoliko je budem tužila, ona bi mogla da se brani neuračunljivošću jer takve laži može samo neuračunljiva osoba da izgovori. Ja se ne tužakam, prva ne udaram nikada.

U kakvim si sada odnosima sa bivšim partnerom Andrejom?

- Očito ni u kakvim. Po njegovim komentarima koje ostavlja na Instagramu zaključujem da me mrzi više nego ikad.

Kada ste se poslednji put čuli i šta ti je rekao?

- Poslednji put je došao da poseti Leona pre dve godine. Znate, to su one posete koje su po njegovoj priči zabranjene. Pokušala sam sa njim da se dogovorim o češćem viđanju jer Leon njega, nažalost, smatra strancem. Međutim, on na svaki moj predlog reaguje kao da imam neki skriveni motiv. Počeo je da urla na mene i to je, nažalost, video i Leon. Još nije oprostio to što je neko na njegovu mamu povisio ton. Od tada je Leon pitao za njega samo jednom i nikad više.

Plaća li alimentaciju za sina?

- Ne plaća. Doduše, nisam ga ni tužila za alimentaciju jer je meni ispod časti da moram preko suda nekog da nateram da bude otac. Ima tu opciju da može da učestvuje u Leonovom životu onoliko koliko on sam smatra da treba.

Pita li mališan za oca?

- Pitao je samo jednom i rekla sam istinu. Zna ko mu je otac. Poredi ga s mojim ocem i boli ga što je moj bolji. To su za jednu mamu žive rane na duši kada vidi da tako jedno malo dete žali za bilo čim.

foto: Printscreen

Šta se desilo sa tim što je on hteo starateljstvo?

- On je „pokušao” mene da tuži. Na početku mu je advokat samo sastavio tužbu u kojoj on želi da Leon bude kod njega i da mu ja plaćam alimentaciju. Ukoliko sud to ne dozvoli, naveo je da je nezaposlen i u teškoj materijalnoj situaciji i da je spreman da plaća zakonski minimum. Ni tu tužbu, kao ni sve drugo u njegovom životu Andrej nije isterao do kraja.

Da li si nekada dobijala pretnje, da li si se plašila za život i kada?

- Plašila sam se kada je Leon bio beba. Tada sam dobijala pretnje i pozive u kojima su mi njegovi prijatelji govorili kako je mračno oko moje zgrade i da dobro pazim gde se krećem. Ali tada sam bila sama i slaba. Sada ne može ni država da me uplaši. Eto, neka pokušaju, pa će da se uvere.

Kako ti je bilo da čitaš izjave svog bivšeg partnera koji je rekao da je veza sa tobom bila prolazna avantura?

- To mi je najveća uvreda koju sam doživela. Nisam mogla da verujem da je njemu važnije da se opere od odgovornosti nego to da li će Leon kad poraste misliti da je neželjeno dete.

Da li je Leon upoznao svoju polusestru Blankicu koju Andrej ima u braku sa Anabelom?

- Upoznao ju je i najviše žalim što Leon u tom prepucavanju gubi dragocene godine i uspomene sa svojom sestricom.

Da li je Anabela nekada pokušala da stupi u kontakt sa tobom?

- Već smo imali problem, gde je ona preko društvenih mreža pokušala mene da isprovocira. Poslala sam joj poruku da mi objasni svoj problem, ali nikad nisam dobila odgovor.

foto: Damir Dervišagić

Misliš li da se Anabeli sada preko Lune vraća ono što ti je uradila kada ti je preotela muža dok si bila trudna?

- Imam osećaj da se vraća i iskreno, meni je jako žao.

Partner te je trudnu ostavio da bi bio sa Anabelom. Kako danas gledaš na sve to?

- Taj loš period me je napravio snažnijom i pametnijom. Kada mi se sve srušilo, otvorila mi se prilika za novi početak. Sada imam više nego tada. I srećnija sam i zahvalnija na svemu što sam ostvar

Da li misliš da je ovo što Luna sada radi u rijalitiju zapravo kopija onog što je Anabela uradila tebi?

- Verujem u vaspitanje primerom, a ne kaznama. O tome sam pisala na svom blogu.

Rekla si da si prošlost ostavila iza sebe. Čime se danas baviš, kako izdržavaš sebe i sina?

- Sav moj svet se vrti oko Leona. Sa 22 godine bila sam preduzetnik i već sam tada imala svoj salon lepote. Sada ponovo planiram da započnem isti posao u drugoj državi. Cilj mi je da posao pokrenem što pre da bi Leon mogao da krene u školu tamo. Nas dvoje čeka novi početak.

Da li si zaljubljena?

- Nisam, ali sam emotivno ispunjena. Ljubavi mi ne nedostaje. I dalje verujem u ljubav, ali je ne tražim očajno. Doći će pravi u moj život onda kada bude vreme.

Otkad nisam svoju sliku postavila ? ova dodje kao iskupljenje ?

Објава коју дели Jasmina Skender (@jasminaskender) дана

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja