Najnovije vesti

PUKLA TIKVA: Milena Ćeranić ostavila Dašića
Foto: Damir Dervišagić, Saša Pavlić

Pevačica raskinula s crnogorskim košarkašem

PUKLA TIKVA: Milena Ćeranić ostavila Dašića

Stars

Uprkos njihovom turbulentnom odnosu koji su imali od samog početka, kao i brojnih skandala koji su pratili ovaj par, pevačica i crnogorski košarkaš odlučili su da se raziđu mirnim putem

Milena Ćeranić okončala je šestoipogodišnju vezu s Vladimirom Dašićem, kojoj su poslednjih meseci prethodile nepodnošljive svađe i ljubomorne scene.

Uprkos njihovom turbulentnom odnosu koji su imali od samog početka, kao i brojnih skandala koji su pratili ovaj par, pevačica i crnogorski košarkaš odlučili su da se raziđu mirnim putem.

- Milena i Vladimir ćutali su o raskidu jer su se potajno nadali da im je naišao samo loš period i da će se njihovi problemi brzo rešiti. Ispostavilo se da nije tako jer se još nisu pomirili. Dok je Vladimir boravio u Beogradu, među njima je sve savršeno funkcionisalo, ali čim bi se vratio u Crnu Goru, nastajale su svađe koje su postale nepodnošljive. Zbog toga su rešili da se raziđu - otkriva naš izvor.

foto: Printskrin Youtube

Podsetimo, Milena i Vladimir su započeli vezu sredinom 2011. na Zlatiboru, gde je on bio na pripremama s reprezentacijom. Ona je imala nastup u jednoj diskoteci, u kojoj se košarkaš provodio sa kolegama. Nakon svirke, njih dvoje su samo nestali, pa je posle nekoliko dana u medijima isplivala informacija da su u vezi. Njemu je u tom periodu Marija Kršikapa iz Podgorice rodila ćerku Lauru i tvrdila je da je između nje i košarkaša sve u najboljem redu.

Kurir / M. D.

Foto: Saša Pavlić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JK SE DO SAD HVALILA GOLOM GUZOM: A sad se Karleuša skinula u mini bikini i zatresla grudima! PREZNOJIĆETE SE

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...