ODVIKAVANJE: Jelena Krunić se skida s opijata!
Foto: Marina Lopičić

Na lečenju u „Zadruzi“

ODVIKAVANJE: Jelena Krunić se skida s opijata!

Stars -

Jelena je rekla producentima da taj lek mora da pije svakog dana. Nikako ne sme da ostane bez „naltreksona“, jer joj je on obavezna terapija

Jelena Krunić pije blokatore za odvikavanje od opijata tokom boravka u „Zadruzi“.

Starleta je neposredno pred ulazak u rijaliti producentima objasnila da svakodnevno mora da uzima tablete „naltrekson“.

U pitanju je lek, blokator, koji pomaže u odvikavanju od konzumiranja opijata. Koristi se kao dodatna terapija u okviru sveobuhvatnog programa lečenja zavisnosti od droge i alkohola i konzumira se nakon detoksikacije organizma od opijata. Konzumiranje leka uključuje i psihološki nadzor, pa Jelena mora da ide i na redovne preglede.

foto: Printscreen

- Jelena je rekla producentima da taj lek mora da pije svakog dana. Nikako ne sme da ostane bez „naltreksona“, jer joj je on obavezna terapija. Inače, za taj lek potrebno je da ga prepišu, tačnije da se slože tri psihijatra kako bi mogla da ga dobije - rekao nam je izvor blizak produkciji.

Podsetimo, Krunićka je u januaru prošle godine privedena u policijsku stanicu u Beogradu jer su joj u gaćama pronašli drogu. Policajci su je priveli u društvu muškarca, koji je takođe imao drogu, a protiv njih su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

foto: PrintScreen/Instagram

Kurir / I. E., Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KRUNIĆKA VRIŠTALA DOK JE SNIMALA: Odlučila da podeli ŠOKANTAN snimak svog GOLOG dečka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track