PROPAO BIZNIS: Nadi nude 170.000 evra za kuću na Tari, i to joj malo!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

ODBILA DOBRU PONUDU

PROPAO BIZNIS: Nadi nude 170.000 evra za kuću na Tari, i to joj malo!

Stars -

Topčagićevu pozvao biznismen iz Nemačke koji želi da na mestu na kojem se nalazi njena nekretnina sagradi zgradu sa apartmanima za izdavanje

Nada Topčagić dobila je ponudu da proda svoju kuću na Tari za 170.000 evra.

Jedan investitori iz Nemačke zainteresovan je za folkerkinu nekretninu na planini, koju želi da sruši i da na tom mestu sagradi zgradu sa više apartmana, koje bi izdavao.

Razmišljala o ponudi

- Biznismen je Nadi ponudio 150.000 evra. Ona nije odmah odgovorila na ponudu. Odluku nije mogla da donese a da se ne konsultuje sa suprugom Zlatkom. Kupca je zamolila da je sačeka nekoliko dana da razmisli o ponudi. Sa Zlatkom je izvagala šta bi time dobili, a šta izgubili. Primamile su ih pare, međutim, oboje su veoma vezani za kuću, kao i njihov sin Miroslav, koji tamo često odlazi sa porodicom. Kada su sve sabrali, rešili su da ipak zadrže vikendicu - otkriva naš izvor i dodaje da je Nemac bio spreman da dodatno plati za kuću.

foto: Dragan Kadić

Hteo da doplati

- Nakon što je Nada saopštila svoju odluku, gospodin je hteo da doplati još 20.000 evra samo da bi mu je prodala jer je planirao na tom mestu da sagradi zgradu za izdavanje. Topčagićeva se nije složila čak ni s tim i odustala je - kaže jedan pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Nadu, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen suprug Zlatko Đorđević nije želeo previše da govori na ovu temu.

- Ma ima tu svašta. Eh da je samo on hteo da kupi kuću. Postoji zanimljiva istorija, koju ću vam jednom prilikom ispričati, sada nemam vremena jer vozim - rekao je folkerkin muž.

Radila i zaradila

IMA BROJNE NEKRETNINE

Nada Topčagić poznata je po brojnim nekretninama koje ima u svom vlasništvu. Pored kuće u Beogradu i na Tari, poseduje i nekretninu na moru, u Krašićima. Pričalo se da je imala vikendicu u Novim Banovcima i tri stana u Beogradu.

- Normalno je da imam nekretnine, radila sam i zaradila. A niko ne misli koliko košta održavanje svega toga. Računi, porezi, stalne popravke, neprekidna ulaganja. Krv i znoj sam prolivala dok sam to stekla. Sad kad treba da vratim ono što je uloženo, sve je stalo - rekla je Nada.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Dragan Kadić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

90-IH JE BILA BOMBA: Za njom su uzdisali svi muškarci, košarkaši se zbog nje tukli, a evo kako izgleda u 5. deceniji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track