KIJIN DEČKO OTVORENO O NJENOM ODNOSU SA FILIPOM: Andrija otkrio šta će biti sa njima kad Kristina izađe!
Foto: Printscreen

ŠPANSKA SERIJA

KIJIN DEČKO OTVORENO O NJENOM ODNOSU SA FILIPOM: Andrija otkrio šta će biti sa njima kad Kristina izađe!

Stars -

Dosta se šuškalo o Kijin seks u toaletu sa Filipom Đukićem, a evo šta na to kaže njen dečko Andrija Lazović

Kristina Kija Kockar je već nekoliko dana u centru pažnje zbog odnosa sa Filipom Đukićem, a tema o kojoj bruje i zadrugari i gledaoci jeste njihova akcija u toaletu hotela Zadruge.

Nakon što je zadrugarima pušten snimak o kojem se danima polemiše, Kristina i Filip tvrde da se među njima baš ništa nije dogodilo, naročito ne seks, iako svi u kući veruju da lažu.

Cela ova situacija je podigla ogromnu prašinu, a učesnici, gledaoci, pa i sama Kija su se pitali kako je Kristinin sadašnji dečko Andrija Lazović reagovao na sve to i da li je još uvek čeka.

foto: PrintScreen

Kako bi saznali iz prve ruke šta se tu zapravo dešava i da li je Kristina još uvek Andrijina devojka, pozvali smo Lazovića.

Na pitanje da li je još uvek sa Kijom u vezi kaže da je, što se njega tiče, sve okej, ali otkriva šta će biti kada Kija napusti rijaliti.

"Neću ništa da komentarišem, jer sve što kažem drugačije se napiše i protumači. Što se mene tiče, Kija i ja smo okej. Sačekaću je kad izađe, pa ćemo popričati i samo ćemo nas dvoje znati šta i kako dalje. To će ostati između nas", kaže nam Andrija.

Pitali smo ga i da prokomentariše temu o kojoj se trenutno najviše priča, a tiče se Kijinog i Filipovog navodnog seksa u toaletu.

"Ne znam šta da mislim. Neko mi kaže da je to namešteno, neko kaže da nije. Ali, sa njom ću porazgovarati kada izađe, pa ćemo videti šta i kako dalje", kaže on.

Na pitanje da li veruje Kiji kada kaže da sa Filipom ništa nije bilo, dao je pomalo dvosmilen odgovor.

"Ja generalno mnogo verujem ljudima...", poručuje Andrija.

foto: Printscreen

(Kurir/Telegraf, Foto:Printscreen/Instgram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DA SE SMRZNEŠ: Soraja je ovako obučena izašla u grad, prolaznici u neverici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track