SRPKINJA SLOMILA SRCE HRVATSKOM ZAVODNIKU: A on sad progovorio o SINU kojeg je dobio sa 18 godina i TEŠKOM  detinjstvu
Foto: Damir Dervišagić

OTVORIO DUŠU

SRPKINJA SLOMILA SRCE HRVATSKOM ZAVODNIKU: A on sad progovorio o SINU kojeg je dobio sa 18 godina i TEŠKOM detinjstvu

Stars -

Glumac Janko Popović Volarić trenutno je u žiži popularnosti zbog serije "Čita ljubav", a sada je progovorio o teškom detinjstvu, ali i sinu Davidu kojeg je dobio sa samo 18 godina.

"Bilo je nekih situacija koje nisu najbolje i želim svom sinu da pružim najbolje što mogu. Dosta sam rano izgubio oca pa je to bilo malo problematično. No ne bih baš o tome. To nije lako nikome", otkrio je glumac.

On kaže da ga je očinstvo promenilo preko noći, te da mu nije bilo lako što je od dečaćića morao da postane muškarac.

"U tih devet meseci moraš da naučiš da budeš odgovorna osoba, ali stvarno je to lepo ispalo. Imam odraslog sina koji je prepametan i prefin", objasnio je Janko.

On je dodao da se njegov sin ne bavi glumom.

"Trenutno se bavi muzikom i još uvek se traži", kaže glumac. Osim tragičnog gubitka oca što je obeležilo njegovo detinjstvo, Janko je nedavno ostao i bez mame.

"Teško mi je... Preteško i prerano da bih o tome govorio", napomenuo je glumac pre nekoliko meseci za hrvatsko izdanje magazina "Glorija".

Inače, Janko Popović Volarić u seriji "Čista ljubav" igra glavnog junaka zbog čega se našao u centru skandala. Naime, većini fanova ove serije nije se dopalo što je došao na mesto Ivana Hercega koji je napravio veliki problem,

Janko Popović Volarić u Srbiji je poznat i kao bivši dečko glumice Tijane Pečenčić koja je tumačila ulogu Zimčeta u "Vojnoj akademiji", a iako su mediji pisali kako su njih dvoje spremni i za brak, ona mu je slomila srce.

Kurir.rs/Showbuzz.hr/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja