BILA JE ĆELAVA MLADA: Emina se sada razvodi od Mustafe, a maloletna je pobegla od kuće da bi se udala za svog prvog muža!
Foto: Dragan Kadić

BRAK U KRIZI

BILA JE ĆELAVA MLADA: Emina se sada razvodi od Mustafe, a maloletna je pobegla od kuće da bi se udala za svog prvog muža!

Stars -

Emina Jahović je već bila u braku, pre ljubavi sa Mustafom, koja prolazi kroz krizu. Ona je, naime, pobegla od kuće da bi se udala za izvesnog Aladina iz Nivog Pazara.

To je potvrdio i njen bivši svekar Rustem.

"On sada ima ženu i troje dece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća...Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi", rekao je tada Eminin prvi svekar.

Gospodin Rustem je tom prilikom otkrio da je nakon svega primio Eminu u svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dete. Međutim, taj brak je bio osuđen na propast.

foto: Dragan Kadić

"Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme znaš da Emina jako voli da peva". Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo", ispričao je tada Eminin svekar.

Inače, Emina je prilikom sklapanja prvog braka bila gotovo ćelava.

"Lepo je bilo to, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu. Skoro sam bila ćelava", rekla je Emina Jahović ranije.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Blic/Blic puls, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PEVAČICA SAMA NA ODMORU SA DECOM: Mustafa se se iselio, Emina ostala sama sa sinovima u luksuznoj kući?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track