VELIKI INTERVJU

TAMARI ĐAVOLICI SAŠA POPOVIĆ ZABRANIO DA UĐE U RIJALITI: Žiri Zvezda Granda je bacio u DEPRESIJU, a evo šta ono što je rekla o Teodori i mobingu... ŠOK!

Stars -

Tamara Milutinović, članica bivše grupe “Đavolice”, uspela je da se izdvoji hit pesmom “Hajde da zažmurimo”, ali u žiži se našla zbog svađe sa nekadašnom prijateljicom Teodorom Džehverović.

“Presrećna sam zbog svega što mi se dešava. Pesma Hajde da zažmurimo doživela je veoma veliki uspeh za kratko vreme. Bila je u najslušanijih pedeset pesama, i za dva i po meseca ima 10 miliona pregleda. Ova pesma zaslužuje prostor i nadam se da će tek dobiti na svojoj popularnosti”, kaže Tamara.

Podseća na veliki hit Aleksandre Mladenović “Ljubav ili ludilo”. Mnogi kažu da si je iskopirala…

☻☻☻

Објава коју дели Tamara Milutinovic (@tamaramilutinovic) дана

“Istina, zato što su pesmu radili Saško Nikolić i Milan Miletić, a ti momci radili su i Aleksandrinu pesmu. Iz tog razloga su slične, ali meni je to kompliment. Aleksandri je ta pesma donela posao, popularnost i uspeh i ja se nadam da će ova moja proći nalik njenoj.”

Nedavno si nastupala sa Sašom Matićem, imaš li želju da snimiš duet s nekim starijim kolegom?

“On je veličina i ljudina. Sale mi je objasnio kako treba da radim na pevanju i na karijeri, i to ću rado poslušati. Dao mi je i kritiku, rekao je da sam dosta stegnuta. Ne pucam na visoko, ali volela bih duet sa Andreanom Čekić, Katarinom Grujić, Amarom Giletom ili čak Aleksandrom Mladenović. Pa jednog dana kad postanem malo veća zvazda, volela bih duet s Lukasom.”

Čije komentare iz žirija Zvezda Granda pamtiš kao najsurovije?

“Dragana Bosanca, taj čovek me je urnisao. On me je iz kruga u krug sve više kritikovao, ali na kraju se ispostavilo da on mene mnogo voli i znam da je to radio iz najbolje namere.”

Zbog čijih si komentara najviše plakala?

“Dešavale su mi se svakakve situacije, ja sam umela da padnem u depresiju zbog takmičenja. Bosančevi komentari najviše su me pogađali, ali ja sam tamo došla da bi me oni komentarisali i bila sam spremna na sve. Sada ne bih bila živa od straha šta bi Karleuša sve rekla, od nje bih se najviše plašila. Ta žena ume da bude surova, ali ona je zapravo samo surovo iskrena i stvarno bih volela da čujem njene komentare upućene meni. Mada, mislim da bi bili pozitivni jer znam kakvu energiju širim.”

Pisalo se da ti je Saša Popović zabranio ulazak u rijaliti.

“Jeste, i zahvalna sam mu na tome. Ja sam želela da uđem u Zadrugu jer sam mislila da je drugačija od ostalih rijalitija. Ispalo je da je samo vizuelno drugačija, a da je najsuroviji rijaliti do sada. Više puta su me zvali, ali sada ne bih volela da uđem. Popović mi je zabranio da uđem isključivo zbog mog posla, imam zaista mnogo zakazanih nastupa i mislim da bih tamo samo gubila vreme.”

foto: Damir Dervišagić

Kažeš da iz rijalitija niko nije izašao kao zvezda, a Katarina Živković i Katarina Grujić bile su na Farmi?

“Pogreši čovek, ima i onih koji su se izdigli. Ja sam mislila generalno jer mnogo je više onih koji su se uništili, napravili grešku i srozali sebe nego onih koji su uspeli.”

Teodora Džehverović negativno je pominjala Goranu i tebe i govorila da je od vas u grupi “Đavolice” trpela mobing.

“Ja ne znam šta više da kažem na tu temu, ona je jedna veoma nesrećna devojka čim može da se bavi takvim stvarima i da laže toliko. Osvrnula bih se na njenu priču da smo mi nju maltretirale, ja mislim da je ona jasno stavila do znanja kakvo ona ponašanje i karakter ima, i čisto sumnjam da nekom izgleda kao osoba koju neko može da maltretira.”

Pričala je kako je Gorana spavala sa Lukasom zbog nekog spota.

“To tek ne bih ni pominjala, uzima u usta ženu koja se udala i ima dete, to je van svake pameti i to sve govori o njoj. Želim joj zaista svu sreću i da pronađe svoj mir jer ona ima mnogo kompleksa, ima problem sa sobom, tačnije kompleks više vrednosti.”

Pričala je da vas dve pevate za džabe po krštenjima i proslavama.

“Veoma dobro znamo po kakvim svirkama i mestima je ona pevala i koliko je nezahvalna produkciji Grand, koja joj je dala i pružila mnogo, a sada pljuje po njoj.”

Čula sam da si ti urgirala da ona bude u grupi?

“Istina je. Ja ne volim da komentarišem, ali njoj je Popović u oči rekao da sam se ja izborila za nju i nije mi žao zbog toga, ispala sam čovek. Verovatno će joj jednog dana biti krivo i iskreno očekujem njeno izvinjenje kad izađe i kada je pred svima budem pitala neke stvari.”

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Kako ti se čini ulazak njene majke Gordane?

“Pa mislim da Teodori to nije podrška, mama ju je ukanalila. Ko će znati, možda je to zbog popularnosti, novca, promocije. Možda je to neki potez menadžerke da bi Teodora bila u prvom planu.”

foto: Printskrin Youtube

Jesi li upućena u njenu aferu sa Ćazimom?

“Videla sam slike sa jahti dok je još bila tamo, slike sa njim u kolima i mnogo slika koje su kružile internetom, ali njih više nema. Sve je to uklonjeno pre njenog ulaska. Činjenica je da će vući taj pečat Ćazimove male ceo život i ne znam koliko je to dobro za nju jer znamo ko je Ćazim i kroz kakve se priče provlačio.”

Објава коју дели Tamara Milutinovic (@tamaramilutinovic) дана

Kurir.rs/Svet/Katarina Lekić/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track