(FOTO) BILA JE NAJVEĆE TV LICE U REGIONU: Voditeljka je za 8 godina imala 8 operacija, a pre 5 meseci desilo joj se NEŠTO JOŠ GORE...
Foto: Printscreen Facebook

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

(FOTO) BILA JE NAJVEĆE TV LICE U REGIONU: Voditeljka je za 8 godina imala 8 operacija, a pre 5 meseci desilo joj se NEŠTO JOŠ GORE...

Stars -

Aleksandra Mindoljević Drakulić dugo je bila zaštitno lice jedne od najvećih televizija u regionu, a onda je odlučila da se povuče sa malih ekrana i posveti drugoj profesiji. Ipak, život nije ni malo mazio.

Naprotiv, nedaća za nedaćom je činila njen život. Tek posle nekoliko teških godina i borbe koja je trajala, odlučila je da sa svima podeli detalje svoje muke kako bi motivisala ostale da ne prestaju sa borbom.

"Zanimljivo je da sam imala osam operacija. Bili su to sve ginekološki zahvati, svake godine jedan, i to od moje 29. do 37. zbog endometrioze i primarnog steriliteta. Sve dok konačno nisam uz pomoć IVF metode u 37. godini života rodila moju najveću ljubav Olega. Nakon te goleme sreće u medijima sam bez imalo srama mogla da govorim o tome. Jer je kraj tog životnog razdoblja za mene bio obeležen nečim apsolutno najvrednijim – pobedom i novim životom", isrekna je bila u ispovesti nekadašnja voditeljka.

Kada je mislila da je tu svemu lošem kraj, desilo se nešto još gore. Godine 2014. se susrela sa bolovima u kičmi. Iako je bila na korak od operacije, ipak je sve rešila vežbama. No, to je čini se bio uvod u horor koji ju je sačekao kasnije.

Pre nekoliko meseci je imala moždani udar.

"Oleg je bio kod kuće kad mi se to dogodilo. Silna vrtoglavica, mrak mi je pred očima, ne mogu da ustanem iz kreveta, potpuna nemoć, frfljam. Bio je sabran, odmah je nazvao tatu i rekao mu: 'Tata, moraš da dođeš kući, mami nije dobro'. Čučala sam u uglu sobe ispod kreveta u pidžami u polusvesnom stanju kad su došli po mene. Osećala sam silnu zahvalnost i nije me bilo strah. To neću nikada zaboraviti. 15. 9. 2017", priznaje Aleksandra.

"Operacija je navodno trajala dva ili tri sata. Da sam došla malo kasnije, kažu ... Imali ste silnu sreću! Možete slaviti svoj drugi rođendan!", rekli su joj tom prilikom doktori.

Ona se sada oporavlja i polako vraća svakodnevnim zadacima sa blagim posledicama onoga što je doživela u septembru. Karijeru voditeljke je zamenila ulogom profesora na fakultetu u Zagrebu.

Kurir.rs/Jutarnji.hr/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track