MIRKA VASILJEVIĆ OBJASNILA ZAŠTO JE RANO POSTALA MAJKA: Džaba vam novac i karijera, ako nemate sa kim da budete u penziji!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENO

MIRKA VASILJEVIĆ OBJASNILA ZAŠTO JE RANO POSTALA MAJKA: Džaba vam novac i karijera, ako nemate sa kim da budete u penziji!

Stars -

Mirka Vasiljević je gostovala emisiji "Bez montaže" i progovorila o majčinstvu. Glumica, koja je majka troje dece, istakla je da je indivualna stvar kada će koja žena postati roditelj.

"Ja smatram da apsolutno svako ima svoje vreme kada treba da rodi i to vreme je za njega najbolje i to je individualna stvar. U svom okruženju imam prednosti kada si rano rodio a i prednosti kada si to malo odložio tako da svako ima svoje vreme", rekla je Mirka Vasiljević i nastavila:

foto: Damir Dervišagić

"Pitanje koje sam ja samoj sebi postavila kada sam poželela da postanem majka je da li to stvarno želim, jer kada iskreno postavite pitanje sebi i date odgovor onda imate i volju i želju i sve se onda može. Druga stvar je ta da karijera jeste lepa i treba je graditi, ali jednog dan a odete u penziju i ako nemate sa kim da podelite to vreme u penziji džaba vam i novac i ta karijera i jak CV", rekla je glumica voditeljki.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VUJADIN PONOVO SNIMA MIRKU: Savić postavio video na Instagram koji je NASMEJAO sve do SUZA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja