Najnovije vesti

PLAN

(KURIR TV) KOCIĆKIN PRVI MUŽ NE ODUSTAJE: Upašću u Zadrugu i oteti Divnu, a onda idem da uzmem njenu ćerku!

Stars

Almir Asanović iz Novog Miloševa rešio je da izbavi bivšu suprugu iz rijalitija kako bi se ponovo njome oženio i njenom detetu pružio topli dom daleko od Marka, koji je maltretira

Prvi muž Divne DNK Kocić, samozvani pilot Almir Asanović iz Novog Miloševa došao je juče u Beograd da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz „Zadruge“.

On je najpre svratio u redakciju Kurira i detaljno objasnio plan koji je spremao dva meseca.

- E, ovako. Rešio sam da otmem Divnu i zato sam došao iz svog sela. Avion sam parkirao na tajnoj lokaciji i odatle ću da preletim i da sletim pravo u Šimanovce. Ne zanima me što mi pojedinci tupavci ne veruju da sam pilot, ja odlično znam da vozim i videćete kako ću to da učinim „migom 28“. Pravo ću da uletim u dvorište, i kamere televizije Pink će to da snime. Sve će da izgleda kao na filmu, a u stvari je rijaliti.

foto: Printscreen

Nijedna starleta, pevačica nikad nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi. Sve će tamo u rijalitiju da budu ljubomorne na nju. Ma, ima da crknu od muke. Misliće: Gle grbava Divna, a šta bivšu muž za nju čini - priča Almir.

On kaže da ga je Divna razočarala zato što ga javno vređa u rijalitiju i da pod hitno mora da je prevaspita.

- Ona je skroz izgubila kompas. Izvređala me je, a ja sam joj tepao: „Lolo moja, ljubi te Almir tvoj. Dušo moja, živote najlepši“, a ona na mene drvljem i kamenjem. Prevaspitaću je ja! Imam metode koje deluju na nju. Pa, ipak smo mi živeli zajedno i ja znam kako treba da se ponaša s njom. To ni Marko ne zna. Ona će uz mene da procveta. Samo nek uzme taj honorar i ja ću da je vodim na lečenje. Ja znam i kod kog lekara treba da se izvrši operacija, koja nije nimalo jednostavna - kaže Almir.

foto: Printskrin

Asanović nema nameru da otme samo Divnu već i njenu ćerku Kristinu, koja je još uvek u hraniteljskoj porodici.

- Prvo idem Divnu da otmem, a onda i devojčicu. Pa, taj blentavi Marko, koji maltretira Divnu, i ne zna da gleda to dete. Njemu je ona samo teret. Bolje će joj biti kod mene, u mom skromnom kućerku, nego tamo u toj praznoj kući. E, onda kad se Divna izleči, imaćemo seks i ja ću da joj napravim jednog sina. Rodiće mi dete! To će biti moj naslednik - završava Almir.

foto: Printscreen

Marko poručuje

BIĆE BOLJA U SEKSU KAD OPERIŠE GRBU

Divnin sadašnji muž Marko Kocić neće da se prepire sa Almirom, za koga kaže da je nebitan.

- Taj može samo da sanja o mojoj ženi. On nju nije mogao da zadovolji kao ja i bolje da joj ne prilazi jer ću onda i ja da doletim. Podržavam Divnu da što duže bude tamo jer moramo da rešimo problem s grbom čim se rijaliti završi. Želim da moja žena bude prava ko strela. Ja sam je zavoleo bez obzira na to što je grbava. I dobra je i u krevetu. Ali biće još bolja kad se to završi - poručuje Kocić.

Ljiljana Stanišić - Foto: PrintScreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...