NEDAVNO SE BORILA ZA ŽIVOT, A SAD JE PONOVO OPERISANA: Tamara Đurić donela radikalnu odluku! Evo zašto je išla pod nož!
Foto: Damir Dervišagić

IZNENADILA SVE

NEDAVNO SE BORILA ZA ŽIVOT, A SAD JE PONOVO OPERISANA: Tamara Đurić donela radikalnu odluku! Evo zašto je išla pod nož!

Stars -

Nakon što je konačno stala na noge posle borbe sa životom, Tamara Đurić je ponovo operisana. Operacija je obavljena u inostranstvu gde tim lekara brine o njoj!

Naime, Tamara je odlučila da se vrati prirodnom izgledu i reši se nepotrebnih silikonskih implantata koje je ugradila pre nekoliko godina.

Ona je dugo planirala da otputuje u inostranstvo gde bi joj tim vrhunskih hirurga odstranio filere iz zadnjice, zbog kojih je imala ozbiljnih problema prošle godine, a ujedno je odlučila i da izvadi silikone iz grudi.

foto: Filip Plavčić

Kako tvrdi izvor blizak Tamari, operacija je prošla u najboljem mogućem redu, a ona će nekoliko narednih dana provesti pod strogim nadzorom lekara.

"Tamara je dugo razmišljala o tome da izvadi silikone iz grudi i smanji njihovu veličinu. Kako je to sada postao trend u svetu, te prirodan izgled sve više preuzima primat nad silikonima, ona je odlučila da otputuje u najbolju kliniku u inostranstvu. Dugo se raspitivala koja je to klinika gde bi mogla da bude spokojna da će sve biti u najboljem mogućem redu, a kada je dobro proučila sve informacije, odlučila je da otputuje u inostranstvo i tamo se reši silikona", otkriva izvor.

"Smeštena je u luksuznom apartmanu, i osoblje po čitav dan vodi računa o njoj, dok je članovi stručnog tima svakodnevno obilaze. Ona im se mnogo dopala, posebno jer voli da se šali i oduševljeni su njenim smislom za humor. Pre operacije imala je nekoliko opaski na račun intervencije, što je i te kako nasmejalo hirurge koji su bili zaduženi za njenu operaciju. Sada je sve u najboljem redu, odlično se oseća, iako povremeno ima bolove, ali to je normalno. Za nekoliko dana će se vratiti u Beograd", objašnjava izvor.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

I sama Tamara je potvrdila ova saznanja.

"Istina je, otišla sam da vratim prirodan izgled. Hvala bogu pa imam šta da vratim, a da budem lepa. Iskrena da budem, bilo mi je više muka i jezivo smešno da gledam sve iste devojke, a razlikuju se samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od folklora, kod drugih podbradak, a kod one treće grupe nos kao sekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primese sintetike i ostalih jeftinih materijala koji nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja", rekla je Tamara u svom stilu, i dodala:

"S obzirom na to da nisam žena koja želi da budu primitivne pobude, još primitivnijih nazovi muškaraca, želim da svom telu podarim prirodan izgled. Ipak, ja sam voljena žena i to od čoveka koji je umetnik. Ukratko rečeno, žene koje sve više potenciraju na silikonima, nisu seksi. Odvratno izgledaju, vulgarno, baš kao i posao kojim se bave, a koji zahteva da izgledaju baš tako", rekla je i dodala da se oseća odlično i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track