STRASTI SE NE SMIRUJU: Posle pakla sa Gastozom, zaratile žene u Parovima!
Foto: Printscreen

osule su

STRASTI SE NE SMIRUJU: Posle pakla sa Gastozom, zaratile žene u Parovima!

Stars -

U luksuznoj vili rijalitija "Parovi" posle alarmantnog stanja u vezi Nenada Marinkovića Gastoza, mnogi su izgubili strpljenje. Žene su počele da ratuju, iako se to nije očekivalo.

Ana Mariju užasava ponašanje Zorice Dukić i Sneže Jovičić, pa je osula po njima. Ona je rekla da ne može da podnese njihova moralisanja po vili i glumu čednih devojaka.

"One su fine, čedne, ova radi u kol centru, ova se skida po jahtama. Merviraju me po ceo dan, šta je problem reći ovakva sam i onakva. Osuđuju sve, osuđuju kada neka devojka malo bolje izgleda. Nervira me užasno to što rade", rekla je Ana Marija.

foto: Printskrin

"Nemoj da se kačiš na mene", rekla je Sneža, a onda ju je produkcija izdvojila u tajnu sobu kako bi na miru otkrila koga ona smatra nemoralnim.

Obzirom da je za stolom okarakterisana kao lažna moralistkinja ona se mnogo ne obazire na to jer je kako kaže od svih u vili najmoralnija.

Par učesnika u vili ona smatra nemoralnima.

"Ima dosta ljudi koji u vili glume lažni moral. Zorica Dukić, mala Marijana ima nekada kad pokaže svoje prvao lice, Josipa je definitivno nemoralna devojka. Od muškaraca ima ih tu u vili ali je gospodin Spaho definitivno najgori", rekla je Sneža.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POTEZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Viktor Savić ostavio fanove u čudu kada je pokazao ovo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track