(VIDEO) NAJGORA SVAĐA DO SADA: Otkriveno šta je Kija radila Slobinim roditeljima pre 5 godina! Pljušte uvrede!
Foto: PrintScreen

ŽESTOK OKRŠAJ

(VIDEO) NAJGORA SVAĐA DO SADA: Otkriveno šta je Kija radila Slobinim roditeljima pre 5 godina! Pljušte uvrede!

Stars -

Sloba Radanović prekinuo je svaki vid komunikacije sa Kristinom Kijom Kockar u poslednje vreme, a kada je otkrio zbog čega je to uradio došlo je do iznošenja šokantnih detalja i teških uvreda između još uvek zakonitih supružnika.

Naime, iako su svi mislili da je Luna zabranila Slobi da komunicira sa Kijom, istina je da je on prekinuo kontakt jer je to njegova mama zahtevala. Kako kaže, ona nije mogla da gleda kako ga Kristina provocira i da je zbog toga završila u bolnici.

"Ne vidim kako sam ja doprinela da tvoja majka završi u bolnici. Ti si kriv što ti je majka u bolnici, ti si ovo započeo", uzvratila je Kija, rekavši da nju ne mogu da optužuju za to, jer je Sloba sve uništio vezom sa Lunom Đogani. Kija je napomenula da niko ne pita kako je njenoj majci.

foto: Printskrin Youtube

Kija je rekla da će se skloniti, i da će završiti svaku komunikaciju s njim, da je niko ne bi optuživao za tako ružne stvari.

"Mene boli, tvoje reči mene bole! Alo, tvoja majka je pričala da sam ja kopile! Tvoj otac me oterao u p**ku materinu", urlala je Kija.

"Ti si mislila da ću ja biti onaj Sloba, kojim si ti manipulisala, koji je igrao po tvojim pravilima! Kada si videla da to nije taj Sloba, e, to te sjebalo", vikao je Sloba.

Kija je Slobu nazvala mutavcem, a Sloba je rekao da je ona premazana i manipulator i da ga je odvojila od porodice.

Pogledajte kako je sve to izgledalo i šta su još jedno drugom izgovorili:

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PEVAČICA SA BALKANA OBJAVILA FOTKU U TANGAMA: Fanovi ostali u šoku, a evo šta je posle uradila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track