SADA JE SVIMA JASNO ŠTA SE DEŠAVA: Rasta i Ana progovorili o braku i pomirenju!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

SADA JE SVIMA JASNO ŠTA SE DEŠAVA: Rasta i Ana progovorili o braku i pomirenju!

Stars -

Pevačica kaže da ona i reper pred zakonom nisu muž i žena ali da njihovu ljubav više ni jedan papir neće uređivati.

Nakon što su se na bini zajedničkog koncerta u Makedoniji strasno poljubili, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta potvrdili su pisanja da su se pomirili. Njih dvoje otkrivaju kako je do toga došlo.

"Napravili smo sjajan koncert u Makedoniji, a svima je i dalje glavno pitanje da li smo Stefan i ja u braku ili ne. Kao što sam se oglasila kada smo bili u problemu, neću ćutati ni sada. Tada sam govorila istinu i govorim je i sada: Stefan i ja smo zvanično razvedeni, nismo u braku, pred zakonom nismo muž i žena. Međutim, ljubav koju osećamo nas je vezala jače od bilo kog papira i zakona. Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali. Uživali smo u prvom zajedničkom koncertu posle mog porođaja, uživamo u svakom danu koji provedemo sa Tarom, u svakom našem trenutku", kroz osmeh kaže Ana, dok je Rasta štur na rečima.

"Ne volim puno da pričam o privatnom životu. Ono što mogu da kažem je da smo i mi kao svi drugi ljudi od krvi od mesa. Proživljavamo sve momente, i one lepe i one ružne. Preživeli smo razna osuđivanja i na kraju smo jači nego ikada", ističe reper.

Pevačica se još navikava da ćerku Taru zbog posla mora da ostavi kući.

"Kada sam zbog koncerta išla u Makedoniju, čuvala je moja mama, a Stefan i ja samo svaki čas zvali preko video poziva kako bismo mogli da je gledamo. Nikada nisam ni sanjala da će mi toliko nedostajati u svakoj sekundi razdvojenosti. Međutim, mislim da je razdvajanje dobro i za mene i za nju, ma koliko mi to teško padalo", rekla je.

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ANA I RASTA OPET ZAJEDNO: Popeli se na binu i onda se REPER okrenuo prema njoj... LUDILO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track