Najnovije vesti

(FOTO 18+) ZADRUGARKE SE GOLE PIPALE U TUŠ KABINI: Ana   pokazala grudi, a Krunićka zgrozila sve svojim postupkom!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

(FOTO 18+) ZADRUGARKE SE GOLE PIPALE U TUŠ KABINI: Ana pokazala grudi, a Krunićka zgrozila sve svojim postupkom!

Stars

U rijalitiju „Zadruga“ bilo je mnogo eksplicitnih scena, ali nedavno zajedničko kupanje golih ukućanki nadmašilo je sve prethodne, pogotovo što je Jelena Krunić iskoristila ovu priliku da se zadovolji rukom!

Naime, Ana Korać i Jelena Krunić odlučile su da se iskradu sa sastanka da bi se okupale pre ostalih zadrugara. Ipak, njihov izbor je, namerno ili slučajno, pao na deo kupatila pokriven kamerama.

foto: Printskrin Youtube

Prva je u tuš-kabinu ušla Krunićeva, a ubrzo joj se pridružila Ana. One su kroz glasan smeh pričale o tome kako su zeznule ostale, a zatim poskidale sve sa sebe i ušle da se kupaju. U prvom planu našle su se ogromne Anine grudi, a Jelena je kao prava drugarica pokušavala da joj pomogne držeći joj tuš. Iako se Koraćeva bezuspešno trudila da sakrije intimnu regiju, gledaoci su mogli dobro da vide svaki deo njenog tela. Za razliku od nje, Krunićeva nije imala problem sa kamerama, pa je kao od majke rođena trljala kupkom kako sebe, tako svoju drugaricu.

Da situacija bude vrelija, Jelena je nekoliko minuta prala svoje međunožje i simulirala samozadovoljavanje, što je Anu zasmejalo do suza.

Glasan smeh, na njihovu sreću, nije privukao muški deo kuće, pa su mogle da uživaju jedna u drugoj duže vreme. Kada su završile, pridružile su se ostalim ukućanima kao da ništa nije bilo, a nema sumnje da će se muškarci pojesti kada budu videli šta su propustili!

foto: Printcsreen/Youtube

(Kurir, Foto:Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...