Najnovije vesti

ELENA KARIĆ ŠOKIRALA ODLUKOM: Moj sin neće ići u školu
Foto: Aleksandar Jovanović

ČUDNA ODLUKA

ELENA KARIĆ ŠOKIRALA ODLUKOM: Moj sin neće ići u školu

Stars

Elena Karaman Karić rešila je da njen najmlađi sin, kojeg je dobila u braku sa Jugoslavom Karićem, ne treba da se školuje u državnim i privatnim školama.

 

foto: Privatna Arhiva


Ćerka Verice Rakočević smatra da takva ustanova nije idealno mesto za obrazovanje jer dete ne bi trebalo da sedi u učionici, već da upoznaje svet oko sebe u prirodi i sopstvenom domu.

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je zapravo svuda oko nas. U našoj štali, u šumi, uz vatru domorodačkih plamena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je dizajnerka nameštaja na svojim profilima na društvenim mrežama u opisu fotografije koju je postavila sa najmlađim naslednikom.

 

foto: Dragan Kadić


Elenin suprug složio se s njenom odlukom i takođe deli njeno mišljenje. Očigledno je da ona misli da sina može da nauči mnogo korisnijim stvarima od onih u školi. Mnogi iz njenog okruženja začudili su se ovoj odluci s obzirom na to da je ona fakultetski obrazovana i da je normalna stvar svuda u svetu da dete pohađa školu.


Elena se inače poslednjih godina okrenula zdravom načinu života, pa tako ima svoje seosko imanje na Kosmaju, gde proizvodi organsku hranu, pa je možda i to uticalo na njenu odluku o najmlađem sinu.

- Sa sinovima kvalitetno provodim vreme tako što igramo karte, izmišljamo igre, gledamo predstave i filmove koje volimo. Najmlađi sin ima i pragmatičnu crtu. Odličan je u organizaciji i interesuje ga sve u vezi sa zemljom, poljoprivredom i zdravom ishranom. Kaže da je već smislio porodični biznis u koji ćemo svi morati da budemo uključeni. Pećanac je to - rekla je Elena svojevremeno za medije.

 

foto: Privatna Arhiva


Ponos

ELENIN SIN LUKA TRAŽENI GLUMAC


Sin Elene Karić i proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića bavi se glumom, a fakultet je završio u Njujorku. On je glumio u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, „Srpskom filmu“, ostvarenju „Sjene“, pozorišnom komadu „Beogradska trilogija“ i drugim. Drugi Elenin sin Matija, kojeg je dobila u braku sa Andrijom Draškovićem, takođe pokazuje interesovanje za fakultet.


Kurir / Marija Dejanović

 

Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Privatna arhiva

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

EKSKLUZIVNO! ANA I DARKO PONOVO ZAJEDNO: Kurirov paparaco uhvatio bračni par!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...