ONA JE JEDNA BUDALA: Eva Ras otkrila zbog čega joj Žiža nije prijatelj!
Foto: Dragan Kadić/Marina Lopičić

CEO ŽIVOT JU JE IZBEGAVAO

ONA JE JEDNA BUDALA: Eva Ras otkrila zbog čega joj Žiža nije prijatelj!

Stars -

Naša poznata glumica ne krije animozitet prema Žiži Stojanović, koja je učesnik rijalitija, pa se osvrnula na njihov odnos.

"Ne gledam rijalitije više. Žiža nije moja prijateljica. Zvali su me više puta da uđem u "Zadrugu" ali ja neću da se sa Žižom utrkujem. Neću da uništavam jednu nadmenu babu. Celog života je izbegavam i ona je razlog što ne gledam rijaliti. Tamo ste svi zajedno u jednom grotlu. Mitrovići su se prepali da će ona da umre, zato su je zadržali, ali ona će možda umreti kada izađe, kad se rijaliti završi. Rijaliti traži jednu psihičku snagu. Slušam je kako pet meseci govori da je najbolja glumica Balkana. Glupira se i priča kako ne zna ko je Milena Dravić, Mira Stupica. To je strašno", rekla je Eva Ras, pa dodala:

foto: Marina Lopičić

"Ona je jedna budala. Imala je svrhe dok je bila za sebe budala. Sada kada produkcija stoji iza nje, ja to više neću da gledam. U rijalitiju sam provela 106 dana, znam kako to sve izgleda. Za mene se ni najmanji ustupak nije činio. Kada sam bila i rijalitiju, isto sam imala 70 godina i lečili su me tada od kancera".

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir/Puls, Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track