OZBILJNO SE ZAMERIO: Marko Miljković smuvao ženu krimosa, pa pobegao u rijaliti!
Foto: Marina Lopičić

HIT

OZBILJNO SE ZAMERIO: Marko Miljković smuvao ženu krimosa, pa pobegao u rijaliti!

Stars -

Kad je kontroverzni biznismen iz Švajcarske saznao da ga supruga vara s Miljkovićem, zapretio mu da će ga ubiti

Marko Miljković ozbiljno se zamerio kriminalcu iz Švajcarske, koji čeka pravi trenutak da mu se osveti!

Kako Kurir saznaje, učenik rijalitija „Zadruga“ je nekoliko meseci živeo i radio kao menadžer u njegovom lokalu u Cirihu, a onda mu je zaveo ženu! Markov prijatelj, koji je dobro upućen u ovu priču, kaže da je Miljković iskoristio poverenje čoveka koji mu je pomogao.

- To se dogodilo neposredno pred njegov ulazak u rijaliti. Miljković u tom periodu u džepu nije imao prebijene pare i molio je prijatelje da ga zaposle. Jedan od njih se sažalio i upoznao ga s tim čovekom koji godinama živi i radi u Švajcarskoj. Taj kontroverzni biznismen mu je ukazao poverenje, zaposlio ga u svom lokalu ne sluteći da će mu baš on zabiti nož u leđa tako što će se spanđati s njegovom ženom - priča Markov drug, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Dragan Kadić

Istorija

GODINAMA VOLEO ENU POPOV

Marko je postao poznat javnosti učešćem u prvoj sezoni „Velikog brata“ pre 11 godina. U tom šou-programu se rodila ljubav s Novosađanskom Enom Popov, koja je potrajala i po izlasku u spoljni svet nekoliko godina. U međuvremenu, ona se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu, a on je nastavio svoje rijaliti putešestvije.

Miljković je prema njoj bio fin i slatkorečiv i odmah su sevnule varnice.

- Viđali su se tajno, a on se prema tom čoveku ponašao uobičajeno iako je spavao s njegovom ženom. To je trajalo nekoliko meseci, sve dok taj kriminalac nije saznao za aferu. Ona mu je i dojavila da su raskrinkani i poručila mu da beži jer će ga njen muž ubiti. Marko nije uzeo ni kofer iz stana, već samo pasoš i odmah je napustio zemlju. Sada ga on juri i prebiće ga čim bude izašao iz rijalitija - zaključuje izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo s Markovom porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene su zbog njih bile prikovane uz male ekrane: 5 najboljih frajera iz rijalitija (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track