(VIDEO) OTKRIVENO JE DA KIJA POSEDUJE EROTSKI SNIMAK: Luna samo što nije zaplakala, Sloba pokušao da se opravda!
Foto: Printscreen

ZEZALI SE

(VIDEO) OTKRIVENO JE DA KIJA POSEDUJE EROTSKI SNIMAK: Luna samo što nije zaplakala, Sloba pokušao da se opravda!

Stars -

Učesnici rijalitija se susreću sa svakavim pričama na imanju. Ona najnovija je da Kija Kockar ima erotski snimak za koji novinari znaju, ali ga ona krije.

To je drugim stanarima ovog imanja otkrila Mina Vrbaški koja je sigurna u to jer taj isti i videla. Kija se razočarala u nju jer je tu informaciju podelila.

foto: Printscreen

"Da, meni je to Mina rekla. Rekla je da je loš snimak. Da nije sigurna, ali da većina misli. Ja verujem da to nisam ja, ali ne mogu da kažem... znam da sam sa bivšim dečkom to snimala, čak sam i sa Slobodanom to radila na početku veze, ali to je izbrisano. Ja kada sam čula to, jako sam se potresla", izjavila je Kija.

Ona je dodala da je nije sramota što takvi snimci postoje, jer je to radila sa osobama koje je mnogo volela, a to su Sloba i dečko sa kojim je bila pre njega, već da joj je jedino neprijatno ukoliko je to videla njena porodica.

Sloba je takođe priznao da su on i Kija imali takve snimke, ali je tvrdio da ne postoji šansa da je na snimcima koji su dospeli u javnost on, ukoliko snimak uopšte pripada Kiji.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSLE SEKSI SLIKE, OBJAVILA SNIMAK IZ KADE: Nikada niste videli vreliju Anu Kokić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track