150 REŠENJA U 150 MINUTA: Od ponedeljka, 26. februara, omiljena dnevna emisija u novom ruhu
Foto: Promo

150 REŠENJA U 150 MINUTA: Od ponedeljka, 26. februara, omiljena dnevna emisija u novom ruhu

Stars -

"Bavićemo se najviše problemima naših građana", kaže urednica Jovana Vukojević.

Emisija „150 minuta“ nezaobilazna je u domovima svih ljubitelja prave doze najvažnijih i korisnih dnevnih informacija i od danas kreće u novom ruhu u standardnom terminu od 13 časova. Imajući u vidu da Prva ambiciozno startuje novom sezonom, od ove nedelje nas očekuju mnogi noviteti, jutarnji program i specijalne emisije koje će se baviti beogradskim izborima ali i novi studio “150 minuta” u kojem ekipa spremno dočekuje svoje gledaoce sa aktuelnim, životnim temama i novim rubrikama. Urednica Jovana Vukojević kaže da je najviše raduje povratak te prave moći koju televizija ima, a to je da će još intenzivnije biti u funkciji građana čijim problemima i rešenjima će se svakodnevno baviti: „Uvodimo novu rubriku „150 rešenja“ u kojoj ćemo rešavati mnoge probleme naših gledalaca.

Socijalno-društvene priče koje se tiču svih nas i dalje su neizostavni deo naše emisije, a imaćemo temu dana koju ćemo sagledavati iz više uglova. Ono što smatram da je najbitnije i zbog čega nas gledaoci toliko vole i prate jeste što je ovo emisija koja se od samog početka intenzivno bavi svakodnevnim, životnim stvarima. Ovo je zapravo priča o svima nama i našoj dnevnoj borbi sa mnogim izazovima i vremenom“.

Tu je i posebna rubrika „150 kroz Srbiju“ u okviru koje će dopisnici Prve donositi najzanimljivije priče iz svih krajeva zemlje. Najemininetniji stručnjaci govoriće o različitim akutelnim temama, a poznate ličnosti će u rubrici „150 Lično“, morati da prođu određene izazove u kuhinji. To je mesto gde će moći da otvore dušu ali i otpevaju svoju omiljenu pesmu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track