NE ODUSTAJE OD SEKSI IMIDŽA NI U DRUGOM STANJU: Jovana nosi pirsing na trudničkom stomaku!
Foto: Kurir

PAPARACO

NE ODUSTAJE OD SEKSI IMIDŽA NI U DRUGOM STANJU: Jovana nosi pirsing na trudničkom stomaku!

Stars -

Popularna voditeljka pred početak emisije „Upoznajte parove“ u šminkernici podigla majicu i pokazala kako izgleda u četvrtom mesecu trudnoće

Jovana Jeremić i u četvrtom mesecu trudnoće pokušava da ostane vitka i seksi, pa ne skida pirsing s pupka!

Dok se sređivala u šminkernici za emisiju „Upoznajte parove“, voditeljka se neprestano ogledala, a u jednom momentu je podigla majicu i našem paparacu pokazala trudnički stomak.

- Pogledaj, nikad nisam bila mršavija! Čak mi se stomak i ne primećuje mnogo, a u četvrtom sam mesecu. Ma stomak mi uopšte nije veliki. Trudim se da dobro izgledam, ne bih dozvolila sebi da se ugojim i zapostavim. Na zdravom sam režimu, nikad nisam gladna i odlično se osećam - govorila je voditeljka šminkerki.

foto: Kurir

Jeremićeva i dalje nosi pirsing na pupku iako doktori savetuju da ne bi trebalo da nosi nakit posle trećeg meseca trudnoće, pa čak ni onaj rastegljiv koji je namenjen samo za trudnice. Očigledno je Jovani bitan ovakav imidž, a možda će ga skinuti kada joj još poraste stomak.

Ona je iskoristila priliku i da malo odrema pred emisiju, pa je u jednom trenutku podigla noge na stolicu. U jednoj ruci je držala mobilni telefon na kome je puštala muziku, dok je drugom mazila stomak radujući se bebi koju će roditi svom partneru Vojislavu Miloševiću.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JOVANA SE RASPLAKALA USRED INTERVJUA! Zbog ovoga voditeljka Parova nije mogla da zadrži suze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track