HUMANOST NA DELU: Saša Matić pomaže dečje odeljenje Instituta za onkologiju
Foto: Promo

HUMANOST NA DELU: Saša Matić pomaže dečje odeljenje Instituta za onkologiju

Stars -

Vođen izrekom "Ono što napravimo za sebe umire zajedno sa nama, a ono što učinimo za druge ostaje besmrtno" pevač Saša Matić još jednom će pokazati svoju humanost i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Naime, Matić će deo prihoda od koncerata koje će održati u beogradskoj Areni 8. i 9. marta izdvojiti u humanitarne svrhe, a ovoga puta odlučio je pomoći dečije odelenje Instituta za onkologiju u Beogradu.

On je sa svojim saradnicima posetio pomenuto odelenje, gde je od direktora Instituta, prof. dr Radana Džodića saznao šta im je u ovom trenutku najpotrebnije.

Tako će dečije odelenje Instituta za onkologiju dobiti novi monitor za praćenje vitalnih funkcija kod dece, nove kompjutere, pvc stolariju, nove klima uređaje i ostale potrepštine koje će im olakšati boravak na odelenju.

"Ja bih bio najsrećniji da nijedno dete nikada nema nijedan problem u životu, ali želje su jedno a realnost je, nažalost drugačija. Zato je na nama da ih ne zaboravimo. I ne samo decu, nego bilo koga ko je u stanju potrebe", rekao nam je pevač.

Ovo je, pored brojnih humanitranih koncerata i akcija koje je održao, samo još jedna u nizu pevačevih akcija poput one kojom je u saradnji sa Ministrastvom omladine i sporta pomogao dom u Sremčici, ali i konstantnih akcija pomoći školi za slepu i slabovidnu decu "Veljko Ramadanović iz Zemuna, koju je i lično pohađao.

(Promo tekst /Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track