VIKI NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Sin je obrukao pred kamerama, ispričao je kako ga kažnjava!
Foto: Printscreen

STROGA MAMA

VIKI NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Sin je obrukao pred kamerama, ispričao je kako ga kažnjava!

Stars -

Pevačica Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom sa kojim je dobila sina Andreja. Njih dvoje imaju odnos bez skandala i trzavica, a pevačica je otkrila šta je razlog za to.

"Svaki dan je meni nešto novo i svaki dan je drugačiji jer se nas dvoje trudimo da jedno drugo zabavimo i svaki dan priredimo nešto novo i nama nikad nije dosadno. To i jeste na neki način recept za uspeh. Poznajemo jako dobro jedno drugog i uvek se trudimo da učinimo da nama bude lepo, interesantno i drugačije", rekla je Viki u emisiji "Premijera".

foto: Dragana Udovičić

Njihov sin, koji je sa mamom došao na snimanje novog spota, otkrio je da mu mama nije stroga, ali i kakve kazne zna da mu daje i zašto:

"Mene mama kažnjava tako što kaže "Ne smeš da se igraš sa prijateljima mesec dana" ili "Ne smeš sada da gledaš televizor", ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u nemačku školu, pošto je tamo najbolja ocena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga", rekao je Andrej dok je pevačica pokušavala da ga ućutka i napravi kao da to nije tačno, ali joj nije polazilo za rukom.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja