EKSKLUZIVNI PAPARACO! MUSTAFA UHVAĆEN SA EMININOM SESTROM: Jahovićka čuva decu u Istanbulu
Foto: Kurir

Sandal tajno boravi u Beogradu

EKSKLUZIVNI PAPARACO! MUSTAFA UHVAĆEN SA EMININOM SESTROM: Jahovićka čuva decu u Istanbulu

Stars -

Turski pevač, koji se razvodi od Jahovićke, sastao se s Emininom bliskom prijateljicom Biserom, koju pevačica zove sestrom i često joj se poverava. Dok je on u Srbiji, Emina je u Istanbulu sa sinovima

Mustafa Sandal tajno boravi u Beogradu, gde se sastao s prijateljicom Biserom.

 Ko sestre... Emina sa Biserom
Ko sestre... Emina sa Biserom foto: Printscreen

Ova Beograđanka je, inače, veoma bliska sa Eminom Jahović, od koje se Mustafa razvodi, i koju Emina od milošte zove sestrom. Bisera tako ima privilegiju da zna skoro sve tajne svoje prijateljice-sestre.

foto: Marina Lopičić

Turski pevač i Bisera su nekoliko sati proveli u jednom elitnom restoranu u centru grada, a svojim postupcima su pokazali da su u sjajnim odnosima i pored toga što Sandal s Jahovićkom ima bračnih problema. Za to vreme srpska pevačica je u Istanbulu, gde je posvećena sinovima Jamanu (9) i Javuzu, kojem je pre tri dana proslavila peti rođendan.

foto: Marina Lopičić

Naš paparaco uslikao je juče Mustafu u društvu „svastike“, s kojom je bio veoma prisan. S njima su bila i četvorica muškaraca koji nisu poznati javnosti. Sandal i Bisera sedeli su jedno pored drugog, sve vreme su ćaskali, smejali se i bili veoma raspoloženi. Očigledno je da razvod Emine i Mustafe nije poremetio njihove dobre porodične odnose.

foto: Marina Lopičić
 U dobrim odnosima... Mustafa i Bisera
U dobrim odnosima... Mustafa i Bisera foto: Marina Lopičić

Bisera i Mustafa su se zadržali u restoranu duže od sat vremena, a nešto pre 16 časova napustili su lokal i na ulici još malo proćaskali. Prilikom rastanka srdačno su se zagrlili, nakon čega su se uputili u različitim pravcima. Dok je pevač ulazio u kola, njegova „svastika“ mu je poslala poljubac.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Podsetimo, pevačica je pre dve nedelje potvrdila pisanje Kurira da se posle 10 godina braka razvodi od najveće turske muzičke zvezde.

- Odluka nije bila laka, ali je bila uzajamna jer se naša ljubav ugasila. Mustafi ću uvek biti prijatelj, a i on meni - stajalo je, između ostalog, u Emininom saopštenju.

Sličnu poruku na društvenim mrežama objavio je i Mustafa.

foto: Kurir

Novi broj

EKSKLUZIVNI INTERVJU S JOVANOM JOKSIMOVIĆ: Borila sam se za svoje ćerke

I ove srede Kurir vam poklanja najtiražniji magazin o poznatima

U novom broju magazina Glossy pročitajte ekskluzivni intervju Jovane Joksimović, koja otkriva detalje iz privatnog života, kao i naredne poslovne projekte.

Vesna de Vinča nam otvara vrata svog doma punog uspomena, a specijalno za Glossy Sergej Ćetković govori o svom braku i poslovnim planovima i uspesima.

Živite život poznatih, čitajte Glossy!

foto: Kurir

Kurir / E.K.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) A KAKO ĆU JA BEZ TEBE: Emina Jahović se razvodi od Mustafe, evo šta mu je poručila pesmom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track