(VIDEO) VUJADIN SE NAPIO I MIRKINU BABU GURNUO U POVRAĆKU: A sad je glumica otkrila šta je baba poručila fudbaleru... URNEBESNO!
Foto: PrintScreen

HAOS

(VIDEO) VUJADIN SE NAPIO I MIRKINU BABU GURNUO U POVRAĆKU: A sad je glumica otkrila šta je baba poručila fudbaleru... URNEBESNO!

Stars -

Mirka Vasiljević bila je gošća kod Ognjena koji joj je pustio snimak u kojem je njen nevenčani suprug fudbaler Vujadin Savić pričao o pijanstvu.

Naime, defanzivac Zvezde je pripitom stanju došao u Mirkinu kuću, gde u tom trenutku bili njeni baba i deda.

Nakon što se ispovraćao ispred kreveta, Vujadin je prilegao da odmori između babe i dede. Ali to nije bilo sve. Vujadin je otkrio Mirkinu babu i šutnuo je nenamerno, tako da je ona upala u u njegovu povraćku.

Mirka je potom ispričala da je desilo sledećeg jutra, odnosno kako je reagovala posle Vujadinovog pijanstva.

"Ja sam se nadala da ovo nikada neće izaći javno. Nisam znala da će on to ispričati. Došla sam sa probe kući uveče i kažem: "Neće valjda!". Baba, koja već počinje da tone, kaže: "Kuku, kako ću ja sutra do prodavnice!". Pošto je ona žena odrasla, starog kova, tako da nije za pohvalu, a nama svima simpatično", rekla je Mirka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BILA JE POROČNA I PEVALA JE PO SVADBAMA: Na estradu je došla sa 15 godina, obožavali su je u Zvezdama Granda, Saša Popović joj čak i provodadžisao, a onda je samo NESTALA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track