RUSI I FRANCUZI ŽELE PAROVE: Traže ne samo LICENCU, nego i sve takmičare i zaposlene!
Foto: print screen

LUDNICA

RUSI I FRANCUZI ŽELE PAROVE: Traže ne samo LICENCU, nego i sve takmičare i zaposlene!

Stars -

Tim producenata rijalitija „Parovi“ ostao je zatečen kad su im se u istom danu sa gotovo istim zahtevom obratili predstavnici dve televIzijske kuće - jedna iz Francuske, a druga iz Rusije.

Predstavnici ove dve televizije, poslali su upit za satanak sa čelnicima televizije i produkcije "Parovi", sa zahetvom: žele "Parove" , ali ne da preuzimaju, nego da tim koji radi i režira ovu rijaliti seriju, to isto radi u Francuskoj i Rusiji.

Na ovaj neobičan zahtev televizija nije odmah odgvoorila, ali su priznali da su iznenađeni istom pojavom iz dve zemlje u istom danu.

"Neobično je da kompletan tim, producenti, režija, sa učesnicima odlazi u drugu zemlju, gde će praviti program za drugu televiziju. Dolazili su da preuzmu licencu, jer ovo je jedinstven program, nije kopija. Ali, prvi put nam, se neko obraća sa zahtevom da se kompletan tim sa učesnicima izmesti u drugu zemlju", rekli su u produkciji.

"Uporni su bili da žele baš naše učesnike i zaposlene, jer su pratili odnos takmičara i produkcije u proteklom periodu i dopala im se simbioza rada, koju su opisali kao - prodoičnu", rekli su u produkciji.

foto: Pritn Skrin

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja