Najnovije vesti

HASAN DUDIĆ DOBIO STAN OD DRŽAVE: Bio je BESKUĆNIK, sad krov nad gavom otplaćuje 200 evra mesečno, ali je pevač BESAN zbog...
Foto: Stefan Jokić

NEPROFITABILNI STANOVI NA NOVOM BEOGRADU

HASAN DUDIĆ DOBIO STAN OD DRŽAVE: Bio je BESKUĆNIK, sad krov nad gavom otplaćuje 200 evra mesečno, ali je pevač BESAN zbog...

Stars

Pevač Hasan Dudić našao se na konačnoj listi Beograda za davanje 133 stana u neprofitabilni zakup na neodređeno vreme.

Reč je o stanovima čije mesečno rentiranje iznosi 266,28 dinara po kvadratnom metru, a Hasan je, iako je dobio stan, otkrio da ipak nije zadovoljan u potpunosti ishodom konkursa. 

"Sve od imovine sam poklonio familiji. Obezbedio asm sve druge, a ja sam godinam aživeo po hotelima. Dugo sam bio u procesu za neprofitni zakup stana, a sada kada sam završio četvrti na spisku, mogu da kažem da nisam zadovoljan. Pre mene se nalazi neka nepoznata devojka od trideset godinam za koju niko ne zna čime se bavi. Da sam bar bio drugi, pa i da razumem, ali četvrto mesto je zaista nerealno. Jedan čovek je dobio tri stana na različitim konkursima, ali je zbog moje intervencije ostao praznih ruku. Doneo sam pet kilograma priznanja koja se odnose na moj umetnički i sportski rad, ali im opet nije dovoljno", rekao je Hasan. 

"Stan koji je meni pripao iznosi 32 kvadrata metra i najmanji je od svih koji su bili u grupi umetnika. Na kraju sam ga birao, pa mogu da kažem da sam dobio stan koji niko nije hteo. Za njega ću morati da izdvajam svakog meseca od 180 do 200 evra, koliko iznosi moja cela penzija", rekao je Hasan, koji jedva čeka da ugosti svoju bivšu suprugu Zlatu Petrović. 

foto: Nebojša Mandić

"Najsrećniji sam kada sam sa mojom Zlatom. U odličnim smo odnosima i ona se stanu obradovala više nego bilo ko. Biće mi zadovoljstvo da je ugostim i radujem se tome. Da je sreće, primio bih je u državnom stanu jer sam za ovu zemlju život dao. Ovako ipak moram da plaćam kiriju iako sam se čitavog života, pored muzike i sporta, bavio humanitarnim radom", ogorčen je Hasan.

foto: Privatna arhiva

Kurir.rs/Alo/Foto Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LAZIĆ POSTAVIO VIDEO I OTKRIO SVOJE NAJJAČE ORUŽJE: Ovim UBITAČNIM pogledom nisu mogle da odole ni Ana i Olja

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...