BRUTALNO ISKRENI INTERVJU BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Voditeljka progovorila o Parovima, koleginicama i pretnjama koje je dobijala!
Foto: Stefan Jokić

OTVORILA DUŠU

BRUTALNO ISKRENI INTERVJU BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Voditeljka progovorila o Parovima, koleginicama i pretnjama koje je dobijala!

Stars -

Uvek nasmejana ali ipak oštra prema učesnicima rijalitija, Bojana Ristivojević priznaje da joj je trebalo mnogo vremena da očvrsne i prevaziđe stres kojem je izložena u vili Parova.

"Sada mi je mnogo lakše nego u prethodnim sezonama. Ne plašim se ja ničega, ali opet sam bila istraumirana u smislu kako ću se snaći u nekoj situaciji, kako treba da reagujem. Jedan kolega me je ohrabrio kada je rekao da dobar voditelj može da se snađe i u Dnevniku i u Parovima", kaže Bojana.

Jovana, Anđela i ti ste veoma različite. Da li ima ljubomore među vama?

"Mi odlično funkcionišemo, ja sam ih prihvatila i one mene. Volimo se sve tri. Više volim Jovanu, Jovana ima poseban tretman, a sada je još i trudna. Kada je bila na bolovanju, mnogo mi je falila jer je specifična osoba, dobrodušna i prostodušna, sve kaže na prvu loptu, iskrena je…"

foto: Vladimir Šporčić

Anđela je imala ozbiljan problem sa Miljanom Kulić, kako ti prolaziš?

"Meni nisu pretili ni takmičari ni njihove porodice, ali u trećoj sezoni su mi pretili fanovi."

Čiji fanovi?

“Prenje su bile baš užasavajuće, a takve sada dobija i Anđela. To je zaista strašan osećaj, zamisli izađeš iz emisije u kojoj šest sati slušaš neke diskusije i kada treba da se odmorim, ja na društvenoj mreži vidim na desetine pretećih poruka samo zato što sam poslala Gastoza u izolaciju. Kunu, prete…"

foto: Printskrin

Gastoz je razočaranje u ovoj sezoni?

"Gastoz je takav kad je zaljubljen, mi smo svi znali da će biti ovako. Kad je bio u vezi sa Zoricom, isto se ponašao kao sada sa Naidom. Nama je bilo lakše jer smo u rijalitiju imali te njihove emotivne lomove, raskide i pomirenja, a sada pošto njegova devojka nije u vili, mi takvog Gastoza ne vidimo. On je i dalje prezanimljiv iako mnogi tvrde da je neaktivan. Kad god je nominovan, bude u samom vrhu. Zaista ga voli veliki broj ljudi."

Da li gledaš Zadrugu?

"Nemam šta da pratim jer su oni očigledno napravili rijaliti po uzoru na naše Parove. Uzeli su i naše igrače, i iskreno, ne gledam ih."

Jesi li zbog Parova završila kod psihijatra?

"Jaoj, da. Meni je bilo loše danima dok sam vodila Parove i kažem organizatoru da nazove kliniku sa kojom sarađujemo i zakaže mi sve preglede. Odem ja prvo kod kardiologa, pa uradim analize krvi i taman da krenem kući, oni mi kažu da imam i kod psihijatra zakazano, kao i svi učesnici. Ali mogu ti reći da sam dobila dobre savete kako da se izborim sa nekom situacijom."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISKOPIRALI ITALIJANKOG MILIONERA: Staće vam srce kada vidite kako je Bojana Ristivojević zaplesala na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track