JELENI GOLUBOVIĆ PRETE SMRĆU ZBOG RIJALITIJA: Pravi se da joj je život idiličan, ali je istina drugačija!
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVI NA KIPRU SA VERENIKOM

JELENI GOLUBOVIĆ PRETE SMRĆU ZBOG RIJALITIJA: Pravi se da joj je život idiličan, ali je istina drugačija!

Stars -

Da je Jeleni Golubović i život posle rijalitija stresan, pokazuje trenutna situacija koja je dramatičnija od bilo koje koju je doživela u rijalitiju koju je nedavno napustila zbog operacije polipa na glasnim žicama, a potom i osamljivanja na egzotičnim destinacijama sa svojim izabranikom sa Kipra.

Međutim, rediteljki je idilu pokvario bivši dečko Dašo Kalač sa kojim je provela tri godine svog života, a koga je ostavila zbog Kipranina sa kojim je trenutno u vezi.

On je Jeleni uputio pretnje da će joj oduzeti život, a zatim da će presuditi i sebi, a sve zbog duga od 10.000 evra koji ima prema njoj. Međutim, izvor blizak Golubovićevoj otkriva da je posredi nešto drugo.

"Pravi razlog njegovih pretnji je ljubomora prema Jeleninom novom dečku, a ne drva i brvnare. Ljudi se ne ubijaju ni kada nemaju, a kamoli kada poseduju imanje vredno 1.000.000 evra. Mislim da je pravi razlog toga što je Jelena srećna sa drugim", izneo je svoje mišljenje Golubovićkin prijatelj Đorđe, a zatim dodao:

"Njih dvoje su prošli pola Evrope, a ona mu je kupovala čak i cigarete. Ta veza se završila jer su njegove sestre bile protiv njene vere. Zbog toga se nikada nisu zvanično registrovali kao bračni partneri", završava priču Jelenin prijatelj koji živi u Italiji.

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN SELFI ZA LAKU NOĆ SVE JE RAZBUDIO: Posle slike iz kreveta nije bilo spavanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track